Anahtar Kelimeler:

Yahşihan`a Emniyet Amirliği

Yahşihan`a Emniyet Amirliği

Göreve Başladılar.

 

Kırıkkale Yahşihan ilçesi İlçe Emniyet Amirliği, Yahşihan Yenişehir mahallesinde kullanılmayan eski bir ekmek fırını binasında faaliyetlerine başladı.
 
İlçe Emniyet Amiri Uğur Çelik, meslekte 14 yıllık memurluk hayatı olduğunu, Delice İlçesinden buraya geldiğini söyleyerek, “Yahşihan şirin bir ilçemiz, doğayla yeşil bütünleşmiş sanki. 40 personelimiz var ama 17 bin öğrencisi olan Kırıkkale Üniversitesi, polis okulu, hiç olaysız ve kazasız günü olmayan İhtisas hastanesi ile her günümüz hareketli geçmektedir. Bize bağlı 24 saat görev yapan ekiplerimiz üç trafik ekibi ile göreve hazırız. İleride yapılacak büyük hizmet binası ile daha da sağlıklı ilçe ve civarına hakim olacağız. Üniversiteye yakın olan Yenişehir’deki bu binamız da duracak ve merkez karakolu olarak hizmet verecek. En kısa zamanda yeni ilçe emniyet binamız hizmete girecek.”dedi.
 
İlçe halkı ise, “şu andaki emniyet binası ilçe merkezine çok uzak, sanki üniversite için orası tercih edildi. İlçemiz içerisinde uygun bir yer bulunabilirdi” diyerek serzenişte bulundu. Haber: Ahmet Yaman


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli