Anahtar Kelimeler:

Yeni Müdür Göreve Başlıyor

Yeni Müdür Göreve Başlıyor

Vekaleten Yürütecek

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin’in Bakanlığa müşavir olarak atanmasının ardından yerine gelecek olan isim belirlendi. Zengin’in yerine daha önce ilimizde Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevini yapan Mehmet Peker’in vekâleten getirileceği öğrenildi.

 
PAZARTESİ GÖREVE BAŞLIYOR
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekaleten Peker atandı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin’in Bakanlığa müşavir olarak atanmasının ardından yerine gelen Mehmet Peker’in Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü`nde Daire Başkanlığı görevini vekaleten yürüttüğü öğrenildi. Peker, 1985-1993 yılları arasında Kırıkkale Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Peker’in Pazartesi Günü görevine başlayacağı öğrenildi. 
 
MEHMET PEKER KİMDİR
Çankırı-Yapraklı`da doğdu. Erzurum Kâzım Karabekir Eğitim Enstitüsü`nden mezun oldu. 1973-1985 yılları arasında çeşitli okullarda müdür yardımcılığı ve müdürlük yaptı. 1985-1993 yılları arasında Kırıkkale Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği görevini yürüttü. 1993-2003 yılları arasında sırasıyla Giresun, Kütahya ve Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2003 yılında Isparta İl Millî Eğitim Müdürü iken, Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü`nde Daire Başkanı Vekili olarak görevlendirildi.Bayrak
 


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli