Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`ye Üç Yeni Cezaevi

Kırıkkale`ye Üç Yeni Cezaevi

Müjdeyi Kıratlı Verdi.

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale’ye üç yeni cezaevinin yapılacağı müjdesini verdi. Delice ve Sulakyurt İlçeleri’ne yapılacak olan cezaevlerinin ihalesinin yapıldığını belirten milletvekili Kıratlı, Karacalı Köyü yakınlarına kurulacak olan açık cezaevinin ise 2009 yılında tamamlanacağını söyledi.

Yenimahalle’de bulunan cezaevinin yıkılmasının ardından Kırıkkale’deki tutuklu ve hükümlülerin Kırşehir’e nakledilmesi ilimizdeki tutuklu ve hükümlü yakınlarının sıkıntı çekmesine neden oldu. Hem tutuklu ve hükümlü yakınlarının sıkıntılarına çözüm bulmak hem de F tip cezaevi hariç cezaevinin bulunmaması üzerine harekete geçen milletvekilleri ilimize yeni bir cezaevinin yapılması için Maliye ve Adalet Bakanlığı ile görüşmelerde bulunmuştu. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı yaptığı açıklamada, yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtti.
 
Karacalı Köyü Yakınlarına Açık Cezaevi
 
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı “Görüşmelerimiz sonunda Delice ve Sulakyurt İlçeleri’ne modern bir cezaevi yapılmasına karar verildi. Her iki cezaevinin de ihalesi yapıldı. En kısa sürede tamamlanacak. Diğer taraftan ilimize bir açık cezaevi yapılmasını istiyorduk. Yaptığımız görüşmelerde Maliye Bakanlığı merkeze bağlı Karacalı Köyü yakınlarında 450 dönümlük bir araziyi açık cezaevi yapılması için Adalet Bakanlığı’na tahsis etti. Bununda ihalesi 2009 yılının ilk aylarında yapılacak” sözlerine yer verdi. Bayrak


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı