Anahtar Kelimeler:

Karakeçili'ye Durmak Yok

Karakeçili

Çalışmalar Takdir Topluyor.

 

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesi şu sıralar adeta bir şantiyeye dönmüş durumda. Karakeçili Belediyesi tarafından başlatılan hummalı çalışmalarda sona yaklaşıldıkça ilçede güzellikler ortaya çıkmaya başladı.
Karakeçili Belediyesi tarafından yaptırılan Yunak Köprüsünün ardından, köprünün ve ilçenin giriş yolunun kaldırım çalışmalarına başlanması ile Karakeçili modern bir ilçe girişine sahip olacak. Öte yandan önceki haftalarda başlayan Yavuz Sultan Selim Mahallesi ve Zafer Mahallelerindeki yol genişletme ve bordür kilit parke çalışmaları bitirilerek hizmete açıldı.
Karakeçili’yi Yol Ve Kaldırımla Tanıştırdı
Karakeçili’deki yol genişletme çalışmalarında bu güne kadar 650 metre taş duvar örümü yapıldığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Avni Albayrak, “İnönü Caddesi yol genişletme çalışmaları  başlatıldı. Dursun Fakıh ve Hürriyet Caddelerinin genişletilmesiyle 2008 yılı içerisinde başlattığımız yol genişletme çalışmalarında bu güne kadar 7 caddeyi tamamlamış olacağız. Bu da ilçemizin güzelleşmesi ve gelişimi açısından önemli bir olaydır” dedi. Başkan Albayrak, belediye tarafından bitirilmekte olan çalışmaların bugüne kadar yapılmış en kapsamlı çalışma olduğunu belirtti. Bu çalışmalarda evleri, bahçe duvarları, ahırları yıkılan vatandaşlara belediye olarak yardımcı olduklarını söyleyen Albayrak, çalışmalara katkı yapan vatandaşlara teşekkür etti.
Haberkale.com Haber Merkezi



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli