Anahtar Kelimeler:

"Beni Bile Dinliyorlar"

Çok Kızdım

TBMM Telekulak Komisyonunun üyesi MHP`li Osman Durmuş, isyan etti. "Beni dinliyorlar" diyen durmuş, Telekulak Komisyonuna nasıl dinlendiğini anlatacak...

 
Çok kızdım
TBMM Telekulak komisyonu üyesi MHP`li Osman Durmuş`tan telekulak isyanı. Durmuş, telefonlarının dinlendiğini belirterek, "Ben telekulak komisyonu üyesiyim ama beni bile dinliyorlar" dedi. Durmuş, "Önceki gün bir hastane başhekimi ile konuşuyorum. İki de bir telefonum kesiliyor. Araya cızırtılar giriyor. Bir kaç kez oldu. Sonra anladım ki arada birileri var. Dinleniyorum. Çok kızdım. Telefonda dinleyenlere de ağır hakaretler ettim" açıklamasını yaptı.
 
KAPATTIM

Durmuş, önlem olarak, karşısındaki başhekime, "Kardeş bir türlü rahat konuşamıyoruz. sen en iyisi bana gel. Yüzyüze konuşalım" dediğini ve telefonu kapattığını söyledi. Dinlendiğinden emin olduğunu belirten Durmuş, "Biraz sonra Telekulak Komisyonumuzun toplantısı var. Gidip, orada nasıl dinlendiğini anlatacağım. Bu kadar olur mu? Milletvekilini, dinlemeleri araştırmakla görevli bir milletvekilini bile dinliyorlar" dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu