Anahtar Kelimeler:

Kızılay Haftası Kutlandı

Kızılay Haftası Kutlandı

Özbek Saran İlköğretim Okulu`nda Etkinlik Yapıldı.

 

Kızılay Haftası dolayısıyla Özbek Saran İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda Kızılay Derneği, çalışmaları ve kan bağışının önemi anlatıldı.
 
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla Kırıkkale’de programlar gerçekleştiriliyor. Bu amaçla dün Özbek Saran İlköğretim Okulu7nda Kızılay Haftası kutlama programı yapıldı. Geniş kapsamlı olarak gerçekleştirilen porograma okul öğrencilerinin yanı sıra, il genelindeki bir çok okulun müdürü de davet edildi ve katıldı. İl idarecilerinin de hazır olduğu programda Kızılay Derneği anlatıldı. Derneğin Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, Kızılay Derneği konusunda bilgiler verdi. Kaplanhan, Kızılay’ın önemini anlattı.
 
Kan Bağışı Kampanyaları

Kızılay Kan Merkezi’nden gelen görevliler kan bağışı ve önemi konusunda da bilgiler verdiler. Dernek Başkanı Cengiz Kaplanhan, “Derneğimiz bir bağış kurumudur. Kırıkkale’de bir çok faaliyetler ile derneğimizi kamuoyunun gündeminde tutmaya çalışıyoruz. Derneğimize gösterilen ilgi bizleri memnun ediyor. Kan bağışı kampanyalarımız büyük ilgi görüyor. Biliyorsunuz kan bağışı konusunda ülke genelinde büyük bir kampanya başlatıldı. Buna destek bekliyoruz” diye konuştu.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli