Anahtar Kelimeler:

DP İl Başkanı İddialı Konuştu

DP İl Başkanı İddialı Konuştu

Kırıkkale Belediyesi`ni Kazanacaklarını Söyledi.

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Demokrat Parti Kırıkkale İl Başkanı Adem Tonga iddialı konuşarak Demokrat Parti’nin bayrağını Kırıkkale Belediyesi’ne dikeceklerini söyledi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinden hazırlıklarını sürdüren Demokrat Parti İl Başkanı Adem Tonga, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Tonga “Geçtiğimiz günlerde İl başkanları toplantısında önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel başkanlık seçiminde teşkilat ve delegelerimizin yapılmasını istediklerini Genel Başkanımıza ilettik. İnşallah 15-16 Kasım tarihlerinde yapılacak olan kongremize Kırıkkale olarak büyük bir destek vereceğiz” dedi.
 
“Kırıkkale Belediyesi’ni Alacağız”
 
Yapılacak olan genel kurul toplantısının hemen ardından yerel seçim çalışmalarına start vereceklerini belirten DP İl Başkanı Tonga, “Büyük ihtimalle 20 Kasım’dan sonra adayımızı netleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışmalar sonucunda inşallah Kırıkkale’de Demokrat Parti’nin bayrağını Kırıkkale Belediyesi’ne dikeceğiz. Bizim için partimiz önemlidir. Şu ana kadar aday adaylarımız var ancak adayımız kesinleşmedi. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah kesinleştikten sonra büyük bir coşku ve heyecanla çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. Bayrak


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı