Anahtar Kelimeler:

Hacılar`da Asker Gecesi

Hacılar`da Asker Gecesi

Kınaları Memduh Bodur Yaktı.

 

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, bu dönem kasabadan askere gidecek olan 64 gence asker gecesi programı düzenledi. Askerlerin kınasını Memduh Bodur yaktı.
 
Yaklaşan askerlik dönemi nedeniyle askerlik çağına gelmiş gençlerimiz tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimiz ve çevresinde de vatani görevlerini yapmak için gün sayıyorlar. Hacılar kasabasında yaklaşık 64 genç Kasım ayı içerisinde vatani görevlerini yerine getirmek için görev yerlerine gidecekler. Bu kutsal görev için gün sayan Mehmetçiklerimize, sosyal faaliyetler konusunda her zaman ilimize öncülük eden Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur tarafından kasaba düğün salonunda yemekli bir kına gecesi düzenlendi.
 
Herkesin Görevi
 
Bodur tarafından düzenlenen yemeğe kasaba halkından yoğun katılım olduğu gözlendi. Hacılar kasabasından askere gitmeye hazırlanan gençler, aileleri, kasaba yaşlıları ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Memduh Bodur, “Askerlik her Türk gencinin yapması gereken, ayrı bir hazzı olan kutsal bir görevdir. Bu görev herkese nasip olmaz. Kasabamızdan askere gidecek gençlerimizin görevlerini sonuna kadar layıkıyla yerine getireceklerinden en ufak bir şüphemiz yok. Askere gidecek olan gençlerimize bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum. Sağ salim gittikleri gibi gelmelerini diliyorum. Elbette ki özlem ve hasret olacaktır. Ancak bu vatanın bu gençlerimize ihtiyaçları vardır. Sağ salim gidip gelsinler” diye konuştu.
 
Kınalarını Yaktı

Belediye Başkanı Memduh Bodur tarafından askere gidecek gençlere ve ailelerine verilen yemek sonrasında askere gidecek olan gençlere kınalarını yine Belediye Başkanı Memduh Bodur yaktı. Büyük coşku içerisinde geçen törende Belediye Başkanı Memduh Bodur, askere gidecek olan gençlere birer altın ve Türk Bayrağı hediye etti. Askerlere yönelik kına gecesinde havai fişek gösterileri de yapıldı. Yemek ve konuşmalar sonrasında askere gidecek gençler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli