Anahtar Kelimeler:

Zeytinburnu`na da Yenildik

Zeytinburnu`na da Yenildik

Kırıkkalespor`da İşler Yolunda Gitmiyor.

 

Lig sonuncusu Kırıkkalespor kendi sahasında mutlak galibiyet için çıktığı Zeytinburnu maçında evdeki hesabı çarşıya uymadı ve sahadan Kaleci Mehmet Ali’nin kendi kalesine attığı gol ile yenilerek ayrılırken ligin sonuna demir attı.
 
Sekiz haftadan beri galibiyete hasret kalan Kırıkkalespor kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul ekibi Zeytinburnu’na kendi sahasında yenilmekten kurtulamadı. (0-1) Maçın tek golü 57. dakikada kaleci Mehmet Ali, ters bir vuruşla kendi kalesine attı.

Ev sahibi Kırıkkalespor’un daha süratli başladığı karşılaşmanın ilk dakikalarkında mutlak gole gitmek arzusu içinde. 10. dakikada Ahmet Boyter topu geriye çıkaracağı yerine kaleye vurmayı tercih edince takımını bir golden etti.

13. dakikada bu kez Ahmet Boyter müsait durumda bulunmasına rağmen topa vurkmakta geçikince takımını bir golden etti. 21. dakikada Özcan’ın sağdan ortasında Sinan topa vurmakta geçikti. 31. dakikada Ahmetk-Murat Berge verkaçında Ahmet Boyter bir fırsattan daha yararlanamadı ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya atak başlayan taraf yine Kırıkkalespor olmasına rağmen gelişen cılız ataklar sürekli olarak Zeytinburnu defansında eriyordu.  46. dakikada Kırıkkale nin geliştirdiği atakda  Murat Berge yararlanamadı.

57. dakikada Zeytinburnu nun soldan kazandığı korner atışında Ender’in kaleye doldurdugu topu yumrukla uzaklaştırmak isteyen Mehmet Ali’nin ters vuruşu ile top filelerle kuçaklaştı (0-1)

Golden sonra Kırıkkalespor rakibinin üzerine bilincsiz şekilde yüklenirken arzulanan golü bulamadı. Zeytinburnu ise kontrataklarla birlikte gol aradı 71. dakikada Kırıkkalespor’un soldan geliştirdiği atakda yine Ahmet Boyter topa vurmakta geçikti. 81. dakikada ise Cemil’in kafa vuruşu üst direğe çarparak auta gittikten sonra kazanan Zeytinburnu puanını 16 ya çıkarırken Kırıkkalespor 8 puan da kaldı.


  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli