Anahtar Kelimeler:

İşçi Emeklilerinden Özbek`e Destek

İşçi Emeklilerinden Özbek`e Destek

Başkan Basri Keskin Açıklama Yaptı.

 

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Yönetim Kurulu başkanı Basri Keskin bir açıklama yaparak son günlerde aleyhinde ulusal medyada haberler çıkan Türk Metal Sendikası başkanı Mustafa Özbek’e destek verdi.
 
Açıklamada şöyle denildi: “Son günlerde Kırıkkale’nin bağrından çıkan Türkiye’nin en büyük metal iş kolunda faaliyet gösteren Avrasya metal işçilerini temsil eden Türk metal sendikası genel başkanı Sayın Mustafa Özbek hakkında görsel medya ve yazılı basında aleyhine çıkan haberleri üzüntüyle takip etmekteyiz.
        
Sayın Özbek Kırıkkale’nin yetiştirdiği saygın kişiliğe sahip sendikasının yönetim kadrolarında Kırıkkale insanını ön planda tutan ülkenin değişik kesimlerine işsiz gençlere istihdam sağlayarak birçok aileyi rahatlatan bir kişidir. 
        
Televizyonlarda ve basında söylem ve demeçlerinde ulusal çıkarlarımızı ön planda tutmuş olup, devletimizin laik ve sosyal yapısını Atatürk milliyetçiliğini ortadan kaldırmak isteyenlere karşı bir cephe açmıştır. İş de bu düşünceye karşı olanlar karşı atağa geçerek sayın Özbek’i karalama kampanyasına başlamışlardır. Örneğin sendikanın mal varlıklarını Özbek’in malı imiş gibi göstererek büyük bir çelişkiye düşdüklerinin farkında değiller, bugüne kadar 35 yıl hizmet vermiş bir kişinin yanlışı varsa Türk yargısı Özbek’in yakasına yapışırdı. Son olarak Şunu söylemek istiyoruz içimizden çıkan biri olarak güneşi balçıkla sıvayamazlar Kırıkkale işçi emeklileri derneği yönetimi ve temsil ettiğimiz tüm Kırıkkale emeklileri senin yanında olduğunu bir kere daha hatırlamanı istiyor sana güveniyor doğru bildiğin yolda devam etmeni temenni ediyoruz. Sana inanıyor ve güveniyoruz. Seni seviyoruz.”
 
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu