Anahtar Kelimeler:

Makro`da Kum Boyama Dünyası

Makro`da Kum Boyama Dünyası

Çocuklar Yoğun İlgi Gösteriyor.

 

Geleceğimiz mimarı çocuklarımız kendi dünyalarını kum boyama sanatıyla kendileri renklendirsinler. Makro Avm `de tüm kreş ve anaokulları öğrencileri için Kırmızı Şato Kum Boyama Dünyası tarafından stantlar açıldı.
 
KUM BOYAMA, EL VE RESİM BECERİLERİNİ ARTIRIYOR
Çocukların bireysel olarak kendi çabalarıyla el ve resim sanatlarını geliştirebilmeleri için Kırmızı Şato Kum Boyama Dünyası tarafından Makro Avm’de stantlar kuruldu. Kum boyama sanatı ve uçan balonların bulunduğu stant hakkında bilgi veren şirket yetkilisi İmran Timur, Kum boyama teknikleri ile çocukların el ve resim becerilerinin yanı süre zekâlarının da gelişeceğini söyledi.
 
HALK YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Makro AVM 3. katında Sabah saat 10.00’da hizmet vermeye başlayan Kırmızı Şato Kum Boyama Dünyası’nın akşam 22.00’a kadar açık olduğunu belirten Şirket yetkilisi Timur, “Buraya stant kuralı bir hafta oldu, Kırıkkale halkı yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle çocukların yanı sıra yetişkinler bile el sanatlarını geliştirmek için kum boyama sanatına geliyorlar. Bazı müşterilerimiz ise yaptıkları resimleri burada sergilememizi isteyerek bizde kalmasını talep ediyorlar. Kum boyama sanatı ve uçan balonlarda kullanılan maddeler kesinlikle çocuklara zarar vermeyecek gıda maddelerinden yapılmıştır. Aileler gönül rahatlığı ile çocuklarına kum boyama sanatını yaptırabilirler” şeklinde konuştu.
 
ÇOCUKLAR İÇİN FAYDALI
Bir birinden güzel kalıpların ve rengarenk kumların bulunduğu stantta kum boyama fiyatları 3.5 YTL ile 5 YTL arasında değişirken balonlar ise 3, 6 ve 8 YTL arasında değişiyor. Şirket yetkilisi Timur Kum Boyama sanatının çocuklar için faydalı olduğunu belirterek, “Çocuklar kendileri istedikleri resimde istedikleri renkleri kullanma olanağı buluyor. Nerde nasıl renk kullanacaklarına kendileri karar veriyorlar. Yani bireysel olarak yaptıkları çalışmada el ve resim sanatlarının yanı sıra zekâlarını da geliştiriyorlar” dedi.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu