Anahtar Kelimeler:

Meteoroloji de Şaşırdı

Meteoroloji de Şaşırdı

Yazdan Kalma Günler Yaşıyoruz.

 

Meteoroloji sürekli yağış ve soğuk uyarısı yapıyor. Ancak güneşli hava etkili oluyor. Kırıkkale’de dün güneşli ve yazdan kalma bir hava hakimdi.
 
Yurdun güney ve iç kesimlerinde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, iç ve doğu kesimlerin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklığı Batı bölgelerde 4 ile 6 derece artacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en düşük ve yüksek hava sıcaklıkları ise şöyle:
 
İllerin durumu

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde çevreleri sisli 14, İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 19, İzmir: Parçalı çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 21, Adana: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. 20, Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 20, Samsun: Parçalı çok bulutlu 18, Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18, Erzurum: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 9, Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli sağanak yağışlı 18, Kırıkkale 19 derece.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli