Anahtar Kelimeler:

Kıratlı`dan İki Müjdeli Haber

Kıratlı`dan İki Müjdeli Haber

Kırıkkale`nin Yüzünü Güldürdü.

 

Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı’dan iki müjdeli haber geldi. Yapımı devam eden Nur Camii Külliyesi için 400 bin YTL’lik kaynağın serbest bırakıldığını ifade eden Kıratlı, ayrıca Kırıkkale Üniversitesi’ne Sağlık Bilimleri Fakültesi açılması kararının Bakanlar Kurulu’na gönderildiğini söyledi.
 
Milletvekili Turan Kıratlı’dan gelen ilk müjdeli haber, yapımı devam eden Nur Camii Külliyesi ile ilgili. Kıratlı, Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu ile yaptığı görüşmede caminin yapımı için gerekli olan ödeneğin bir  kısmının aktarıldığı bilgisinin kendisine verildiğini ifade etti. Geçtiğimiz hafta Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri bir araya geldiğini söyleyen Kıratlı, Başkanlığın Nur Cami Külliyesi’nin yakın zamanda bitirilmesi için yoğun çalışma içinde olduğunu söyledi.
 
Kıratlı’nın ikinci müjdesi Kırıkkale Üniversitesi’ne yeni bir fakülte kazandırılması haberi oldu. Kıratlı, geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in söz vermesinin ardından dün Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin bakan tarafından onaylandığını söyledi. Kıratlı, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından imzalanan fakülte kararının Bakanlar Kurulu’nda imzaya açıldığını söyledi.
 
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu