Anahtar Kelimeler:

Ahmet Varlı`dan Açıklamalar

Ahmet Varlı`dan Açıklamalar

Varlı, Halil Halat`a Konuştu.

 

MHP’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Ahmet Varlı, Mavi Dünya gazetesine önemli açıklamalarda bulunarak, düşüncelerini ve hedeflerini açıklayarak bilgiler verdi.
 
İşte, Kırıkkale`de yayın yapan Mavi Dünya Gazetesi`nin Yazı İşleri Müdürü Halil Halat`ın, Ahmet Varlı ile yaptığı söyleşi:
 
Kırıkkale’nin tanınmış simalarından biri olan, mimar, Trabzon İnşaat’ın sahibi, aynı zamanda MHP Belediye Meclisi Üyesi, bununla beraber MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Varlı, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Halil Halat, Ahmet Varlı ile söyleşi yaparak, çalışmaları, projeleri ve hedefleri konusunda bilgiler aldı. Adaylık konusunda siyasi çalışmalarının devam ettiğini belirten Varlı, adayın açıklanmasını beklediklerini belirtti.
 
Uzmanlık Gerekiyor
 
Varlı, “Adaylık çalışmalarımız elbette sürüyor. Bu konuda gereken çalışmaları yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Ben, adaylık konusunda gerekli olan kriterleri yerine getirdiğimi ve bunlara sahip olduğumu düşünüyorum. Şimdi adayın açıklanmasını bekliyoruz. Bu işler kısmetle olur. Biz kaderci insanlarız. Allah kısmet eder de olursak, yapacağımız çok şey var” dedi. Ahmet Varlı, belediyecilik, şehircilik ve imar çalışmaları konusunda eğitim aldığını ve bilgi sahibi olduğunu vurgulayarak, “Bu işler uzmanlık ister, bilgi ister, tecrübe ister. Ben bu işin eğitimini aldım. Şehircilik okudum ben. 5 yıldır da meclis üyesiyim. Tecrübemiz var yani, bu konuda sıkıntımız yok” diye konuştu.
 
Tecrübe Çok Önemli
 
Belediyecilikte tecrübenin çok önemli olduğunu vurgulayan Varlı, “Belediye başkanlığı hedefi benim kısa vadeli hedefim değim. Bu, uzun vadeli bir hedef içeriyor. Belediye meclisi üyeliğini ben belediyecilik konusundaki çalışmaları daha yakından görmek için kabul ettim. 5 yıldır bu görevi yürütüyorum. Komisyonlarda yer aldım, çalışmaları yakından takip ettim. Şimdi buna göre bir hedef belirledik kendimize. Benim kafamda Kırıkkale üzerine bir çok proje ve çalışma bulunuyor. Allah izin verirse bunları gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Sorunlara Çözüm Var
 
Varlı, aday olursa projelerini gerçekleştireceğini, olmazsa da projelerini partisinin adayı ile paylaşacağını hatta başka partinin adayıyla da paylaşmaya hazır olduğunu vurguladı. Adaylığı süresince de sadece projelerini anlatacağını ve kendisini çalışmaları ile öne çıkarma gayretinde olacağını ifade eden Varlı, “Herkes bu memlekete iyi-kötü, az-çok hizmet etti. Biz, çalışmalarımızı anlatacağız. Başka hiçbir şeye girmeyeceğiz. Emin olun her türlü sorunu çözmek için çalışmalarımız olacak. Performansımız da iyi olacak. Meclis üyeliği benim için bir avantaj oldu” diye konuştu.
 
Bizler Buralıyız
 
Kırıkkale’de 36 yıldır ticaretle uğraştıklarını, kendisinin Karadeniz’den gelen üçüncü kuşak olduğunu söyleyen Varlı, “Yıllardır buradayız, biz artık buralıyız. Burada iş yaşıyor ve iş yapıyoruz. Babam Yahşihan Mezarlığında yatıyor. Ben burada doğup büyüdüm. Ben 36 kişiyi istihdam ediyorum yanımda. 60 kişi emekli oldu benim şirketimden. Bizler artık bu şehir için elimizi taşın altına koymalıyız. Tecrübemiz var. Personel istihdamını biliyoruz. Kırıkkale’nin de sorunlarına vakıfız. Adamcılık yapmayacağız. Memleketimizin hayrına olacak her şeye varım. Şehrimizin eksikleri bulunmakta. Bunları ortadan kaldıracağız” dedi.
 
İnşallah İyi Olur

Hizmet yaparken, buna halkı da katacaklarını söyleyen Ahmet Varlı, “Bizim önceliğimiz halk. Hizmet üretirken, halkı da dahil edeceğiz buna. Katılımcı olunacak yani. Ben, herkesin adamı olarak çıkıyorum yola. Şunun bunun adamı olarak bilinmek istemiyorum. MHP’nin bu yöndeki politikalarını da destekliyorum sonuna kadar. İnşallah iyi olacak kanaatindeyim. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Ben çok rahatım adaylık konusunda. Kriterlerimizi ortaya koyduk. Bu şehir beni iyi tanır. Takdir önce Allah’ın sonra partimizindir. Tüm halkımıza selamlarımı gönderiyorum” dedi. MaviDünya



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı