Anahtar Kelimeler:

Baran: Köklü Değişiklik Lazım

Baran: Köklü Değişiklik Lazım

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Arap Osman Baran.

 

Kırıkkale’nin şehircilik ve sosyal anlamda köklü bir değişikliğe ihtiyacının olduğunu dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Arap Osman Baran göreve gelmeleri halinde Kırıkkale’yi değişmeye değil Kırıkkale’yi değiştirmeye geleceklerini ifade etti.

 

Aday gösterilmeleri ve seçilmeleri halinde ilk olarak Samsun yolu bulvarında yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturacaklarını belirten Baran bunun için hazırladıkları projelerin olduğunu sözlerine ekledi. Sosyal alan bakımından bir hayli yoksun olan Kırıkkale’nin bu alanda çok geride kaldığını belirten Baran “Bu anlamda çalışmaya ilk olarak Celal Bayar Parkını düzenlemekten başlayacağız. Personel sorunlarının çözülmesi ve otopark alanlarının çoğaltılması gibi bazı projelerimizde bulunmaktadır. Şehir merkezinde trafik rahatlığı yok. Bunun çözümü de yeni kent alanlarının imara açılması ile mümkündür. Şehrin kenarlara kaydırılması gerekmektedir” dedi.

 

Kapalı kermes alanları ve her mahalleye kurulacak olan spor kompleksleri gibi bazı projelerinin de olduğunu sözlerine ekleyen Baran “Hüseyin Kahya Parkının yeniden düzenlenmesi ve bayanlara özel mekanlar gibi daha birçok projemiz bulunmaktadır. Görevi devralmamız halinde şehrimizi değiştireceğimize inanıyorum. Kırıkkale’de güçlü bir potansiyele sahip olduğumuzu gördük. Kesinlikle adaylıktan feragat etme gibi bir durumumuz yoktur. Dik duruşumuzdan ve mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bizim bu zamana kadar kişiler ve şahıslarla hiçbir problemimiz olmadı. Sadece kişilerin kurumları yönetme biçimlerini eleştirdik biz” ifadelerini kullandı.

 

Belediyelerin gelirlerinin yerinde kullanılması halinde belediyenin bugünkü yaşadığı sıkıntıların hiçbirisinin yaşanmayacağını vurgulayan Baran “Kırıkkale Belediyesine hemen hemen her gün icralar gelmektedir. Temizlik işi ihaleye verildi bunun karşılığında işçiler işten çıkarıldı. Hizmet ederken israf yapmamak gerekmektedir. Belediye gelirleri hesapsızca kullanıldı ve israf edildi. Neticesinde belediye personellerine maaş ödeyemez duruma getirildi. Şehrin ilk planda alt yapı sorunlarının çözülmesi gerek. Oylarımız için değil şehrimiz için hizmet yapılmalıdır. Şehrimizin yönetim açısından çok ciddi mantalite değişikliğine ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

 

Bu zamana kadar hiç kimseyi büyük görmediklerini ancak kimseyi de küçüksemediklerini dile getiren Baran “Görece geldiğimiz takdirde hizmete merkezden değil mahallelerimizden başlatacağız. Gerekiyorsa 5 yıllık görev sürecinde iki yada üç mahalleyi bitirelim ancak çalışma yaptığımız mahalleleri her şeyiyle dört dörtlük bir mahalle yapalım. Biz aday adaylığımızı açıkladığımız dönemden bu döneme kadar çok eleştiri aldık ancak hiçbir zaman şevkimiz kırmadık. Bu belediyede bütün görevleri yaptık ve hiçbir zaman makam sevdalısı olmadık. Öyle olsaydık sendika seçimlerinde karşımıza aday çıkmazdı. Biz yanlış idare ve yanlış harcamalarla ipotek altına alınan belediyemizi bu kıskaçtan kurtarıp Kırıkkale’nin kaderini değiştirmek için bu göreve talip olduk” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu