Anahtar Kelimeler:

Çiçek Göndermeyin, Bağış Yapın

Çiçek Göndermeyin, Bağış Yapın

Tekin`den Anlamlı Çağrı.

 

Bahşılı Belediye Başkan aday adayı Recep Zafer Tekin, yaptığı açıklamayla örnek bir davranışta bulundu. Tekin, adaylığı konusunda kendisine tebrik çiçeği gönderenlerin, çiçek göndermek yerine bazı derneklere bağışta bulunmalarını istedi.
 
Tekin konuyla ilgili açıklamasında, “Bahşılı Belediye Başkanlığı adaylığımda bana destek olan tüm dostlarımdan ricam, hayırlı olsun dileklerinde bulunup çiçek gönderen ve göndermeyi düşünen hemşerilerim, çiçek gönderme yerine bağış makbuzu göndersinler. Çiçek için ödeyeceğiniz miktarı Vatan İçin Can Verenler Derneği ve Çocuk Esirgeme Sevgi Anneleri Derneğine ücreti yatırıp dekontu bana göndermeniz yeterli. Gönderdiğiniz dekontlar seçim büromuzdaki köşemizde ilan edilecektir. Sizlerden gelecek çiçeklerin en güzeli gelmiş gibi kabul ediyorum. Bizim için hayatını ortaya koyan kardeşlerimize göndereceğiniz bağış makbuzları bizi fazlasıyla mutlu edecektir. Kimsesiz yavrularımıza da şimdiden teşekkür ederim” dedi.
 
Vatan İçin Can Verenler Derneği Hesap Numarası: Kırıkkale Merkez Ziraat Bankası 368 24 305-5001. Çocuk Esirgeme Sevgi Anneleri Derneği Kırıkkale Vakıflar Bankası 824 58 138
 
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli