Anahtar Kelimeler:

Sakallı, Aday Adaylığını Açıkladı

Sakallı, Aday Adaylığını Açıkladı

Keskin`e Talip.

 

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Bayram Sakallı, Keskin Belediyesi için AK Parti’den başkan adaylığını dün açıkladı.
 
Keskin ilçesinde basın toplantısı düzenleyen Bayram Sakallı’nın adaylık açıklamasına ilgi bir hayli yüksekti. AK Parti İlçe binasında gerçekleştirilen adaylık açıklamasına geniş katılım oldu. Partiye müracaatını yapan ve adaylığını ilan eden Bayram Sakallı, “Hayırlı bir iş için hayırlı bir yola çıktık. İnşallah başarılı oluruz” dedi. Kendisine büyük destek gösterilen Bayram Sakallı, gösterilen desteğe layık olmaya çalışacağını söyledi ve “Bizim en büyük amacımız, memleketimize hizmet etmektir. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ortada. Bundan sonra buraya hizmete bu yolda devam etmeyi amaçlıyoruz” dedi.
 
Keskin üzerine bir çok çalışması ve kitabı bulunan Bayram Sakallı, çalışmalarına belediye başkanı seçilirse devam edecek. Keskin’e hizmet etmeye kendisini adadığını her fırsatta söyleyen Bayram Sakallı, gösterilen destekten memnun kaldı. Adaylık açıklamasına ilçeden bir çok kişinin katıldığı ve Bayram Sakallı’ya destek olmaya çalıştığı görüldü. Halkın büyük ilgisini çeken Bayram Sakallı, bir akademisyen olarak ilçeye bundan sonra da belediye başkanı olarak hizmet etmeyi amaçladığını vurguladı.


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu