Anahtar Kelimeler:

Şahinli, Kırıkkale Belediyesi`ne Talip

Şahinli, Kırıkkale Belediyesi`ne Talip

Halkın Dertlerini Gidermek İçin Çalışma Sözü Verdi.

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda önceki gün basın açıklaması düzenleyen Nebi Şahinli, Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu söyledi. Şahinli, mevcut başkan Veli Korkmaz karşısında avukat Halis Biçer’den sonra Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na AKP’den aday adayı olan ikinci kişi oldu.
 
AK Parti İl Başkanlığında partililer ile bir araya gelerek basın açıklaması düzenleyen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Nebi Şahinli, Kırıkkale’de hizmete talip olduğunu belirterek, halkın sıkıntıları için çalışmalar yapacağını söyledi. İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Partimizin teşkilatı çok iyi durumda. Kırıkkale’de seçim için çalışmalarımız sürüyor. Geçen seçimlerde sandıklarda gösterdiğimiz performansın aynısını bu seçimlerde de göstereceğiz. Sandık kontrollerimizi yapacağız” dedi. İl Başkanı Dağdelen yardım faaliyetlerinde bulunmak için yurt dışına çıkacağını belirterek partiden ayrıldı. Daha sonra partililer ile bir araya gelen Belediye Başkan A. Adayı Nebi Şahinli, mübarek bir günde adaylık açıkladıklarını belirterek, hizmet için Kırıkkale’de hizmet edeceğini vurguladı.
 

Şahinli, “Bu bir hizmet yarışıdır. Kırıkkale’ye birçok belediye başkanı gelmiş bulunmaktadır. Kırıkkale’ye hizmet veren bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz. Biz Kırıkkale’ye hizmet için geliyoruz. Göreve geldiğimizde halkın derdini dinleyerek dertlenip çalışmalarımızı dertleri gidermek için yapacağız. Halkımız ile iç içe olacağız. Kendimizi halka unutturmayacağız. Ben çeşitli sivil toplum örgütlerinde önemli görevlerde bulundum. İdareciliği bilen birisiyim. Şuanda herkesin bildiği gibi Kırıkkale Belediyesi’nde işçilerin maaşlarını alamama gibi bir durumu var. Biz göreve geldiğimizde çalışanların maaşlarını ödemek için bütün gayretimizle çalışacağız” dedi. Parti içerisinde büyük ilgi çeken Şahinli, partililerin desteğini alarak toplantısını sürdürdü.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli