Anahtar Kelimeler:

Haydar Özen, Adaylığını Açıkladı

Haydar Özen, Adaylığını Açıkladı

Modern Bir Balışeyh İçin Geliyorum.

 

Haydar Özen, AK Parti Balışeyh İlçe binasında düzenlenen basın toplantısı ile AK Parti Balışeyh Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Özen “Bu gününden daha iyi, daha temiz, imarı, alt ve üst yapısı tamamlanmış, modern bir Balışeyh`in temellerini atmak için bu yola çıktım” dedi.
 
AK Parti Balışeyh Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Haydar Özen “ Bu gününden daha iyi, daha temiz, imarı, alt ve üst yapısı tamamlanmış, modern bir Balışeyh`in temellerini atmak, coğrafyamızda esen gelişim ve değişim rüzgârını arkamıza alarak ilçemizin gelecek 4 yılına damgamızı vurmak için, hayırlı bir yolculuğa çıkmış bulunuyorum. Büyük bir heyecan ve coşku ile çıktığım bu yolda, klasik belediyecilik anlayışından uzak, modern, yenilikçi ve şeffaf, gelişime ve değişime açık bir belediyecilik hizmeti sunmak öncelikli hedefim olacaktır. Bu hedef doğrultusunda, Balışeyh`in cehresini değiştirerek, cazibe merkezi haline getirmek ve Balışeyh`i siz hemşerilerime layık bir şehir yapmak. Üreten ve gelişen istihdam projelerini Türkiye dinamiği ile ilçemizde buluşturmak. Ortak aklın ön planda olduğu, farklılıkların zenginlik kabul edildiği, bir belediyecilik anlayışıyla sizlere hizmet etmek arzusundayım. Bu yolculukta, yüreğinde Balışeyh`e karşı sorumluluk hissi duyanların, kalpleri hizmet aşkıyla çarpan memleket sevdalılarının, yanımda olacağına tüm kalbimle inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
İlçemizin Kaderini Değiştirmek İçin Yola Çıktık
 
“Balışeyh`imizin geleceğini düşündüğümde büyük umutlar taşıyor ve heyecan duyuyorum” diyen Aday Adayı Özen “Bilin ki, duyduğum bu heyecan; memleketime ve siz hemşerilerime hizmet üretme heyecanıdır. Bu heyecan, sorunları çözme heyecanıdır, bu heyecan, Balışeyh`imizi Kırıkkale`nin gözdesi yapabilme heyecanıdır. Bu heyecan, sizlerin gönül bahçesine girebilme heyecanıdır, bu heyecanla sizlere elimi uzatıyor ve diyorum ki, el ele, hep birlikte ilçemizi kalk in dır alı m, güçlendirelim. Biz yüklendiğimiz bu misyonla, duyduğumuz bu heyecanla ve sahip olduğumuz birikimlerimizle, ilçemizin kaderini değiştirmek ve çocuklarımızın bu şehirden gitmelerine engel olabilmek için yola çıktık. Biz diyorum çünkü yerel yönetim işi, bir ekip işidir. Ortak bir heyecan ve gönül işidir. bu heyecanı duyan, memleketimin siz emektarları, geleceğimizin hizmet ehli, yerel siyasetin güçlü şahsiyetleri, farkında olmadan dört duvar arasına hapsettiğimiz analar, bacılar, kardeşler, sizleri de bu yolculukta yol arkadaşım olarak yanımda görmekten onur ve gurur duyarım” dedi.
 
Çıkılan Bu Yolda Asla Yorgunluk Olmayacak
 
Çıkılan bu yolculukta asla ve asla yorgunluk olamayacağını belirten Özen “Bu yolculukta; bıkkınlık, bitkinlik, rehavet, yalan, dolan, ihanet yoktur. Bu yolculukta, yetim hakkı yemek ve yedirmek asla ve asla yoktur. Bu güne kadar memleketime emeği geçmiş, hizmet etmiş ve hâlâ hizmet etme heyecanını gönlünde duyan, geçmişte görev yapmış ve görev yapmakta olan belediye başkanlarımız başta olmak üzere, tüm siyasilerimize, ilçemizin değerli yöneticileri ile çalışanlarına, güzide esnaflarımız ve ailelerine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Bu günümüzün bizim gerçeğimiz olduğunu kabul ederek, şehrimizin tüm gerçeklerini bilerek ve görerek, bu günden itibaren, yarınlarımız için, çocuklarımızın geleceği için, büyük umutlarımız, hayallerimiz ve iddiamız var diyorum. Memleket sevdalısı bir kardeşiniz olarak, sizlere daha iyi hizmet etmek amacıyla çıktığım bu kutsal yolda, sizlerin hayır duaları ve desteğiyle, ak parti Balışeyh belediye başkan aday adaylığımı ilan ediyorum. Balışeyh imiz için, çocuklarımız için, daha fazlasını, daha iyisini yapmak, geleceğimizi sizlerle el ele, gönül gönüle, omuz omuza daha yükseklere taşımak ve umutlarımızı gerçeğe dönüştürebilmek için, sizlerin dualarını ve desteğini bekliyor ve Balışeyh`in geleceği için "durmak yok yola devam" diyorum” şeklinde konuştu. Bayrak
 


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu