Anahtar Kelimeler:

Miting Gibi Bayramlaşma

Miting Gibi Bayramlaşma

Gövde Gösterisi Yaptılar

Yerel seçimlerinde start almasıyla Bayramlaşma gövde gösterisi şeklinde geçti. Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçeler de de bayramlaşmalar siyasi güç gösterisi haline dönüşürken Ak Parti`deki bayramın ikinci günü yapılan bayramlaşma ya Bahşılı Belediye Başkan Aday adayı Recep Zafer Tekin damgasını vurdu.
 
Havanın yağmur’lu olmasına rağmen yaklaşık 350 kişi ile Bahşılı’dan Kırıkkale’ye hareket eden kalabalık Cumhuriyet Meydanından AK Parti Binasına ve Kırıkkale Belediyesine kadar yürüyerek bayramlaşma programlarına katıldılar. Belediye Binası yakınında Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı ile bayramlaşan Tekin ve sevenleri daha sonra bayramlaşmak için Kırıkkale Belediyesinin önüne geldiler.
 
Bahşılı Belediye Başkanı Aday Adayı Recep Zafer Tekin ve beraberindeki seçmenler bayramlaşmanın yapılacağı salona sığmayınca belediye önünde kaldılar. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ ın Bahşılı’dan gelen ekiple bayramlaşmak için makamından ayrılarak yağmura rağmen dışarı çıkması vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.
 
Korkmaz, Ak Parti aday adayı Recep Zafer Tekin ve Bahşılı’dan gelen vatandaşlarla bayramlaştı ve kısa bir konuşma yaparak makamında bekleyen vatandaşlarla bayramlaşmak için ayrıldı.
 
Belediye programı sonrasında kalabalık Bahşılı’da yapılacak bayramlaşma için Kırıkkale Belediyesinden ayrıldı ve Bahşılı İlçesine gitti.
 
Bahşılı İlçesi girişinde araçlardan inen Tekin ve ekibi esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti bayramlarını kutlayarak dertlerini dinledi. Vatandaşlar en büyük problemlerinin işsizlik olduğunu vurgularken, Ak Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayı Recep zafer Tekin ise vatandaşlar arasında ayrımcılık yapılmadan iş imkanı ve hizmet verildiği zaman her sorunun çözüleceğini söyledi..



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli