Anahtar Kelimeler:

Anavatan`da Görev Üstüner`e Geçti

Anavatan`da Görev Üstüner`e Geçti

İl Başkanı Değişti.

 

Anavatan Partisi Kırıkkale İl Başkanlığında görev değişimi yapıldı. Anavatan Partisi İl Başkanı Hüseyin Eflatun Tufan’ın geçtiğimiz günlerde İl başkalığı görevini bırakmasının ardından İl Başkanlığı görevine Cengiz Üstüner geçti.
 
Anavatan İl Başkanı Hüseyin Eflatun Tufan, İl binasında düzenlenen toplantı ile İl Başkanlığı görevini Cengiz Üstüner’e devretti. Göreve geldiği günden beri kendisine destek veren herkese teşekkür eden Eski Başkan Tufan “ Siyasetin başka kulvarlarında görev yapmak için buradaki görevimden istifa ediyorum. Hepimizin amacı yaşadığımız yeri daha yaşanabilir hale getirmek olmalıdır. Birlik ve beraberliğin en yüksek seviyede olması gereken bir dönemdeyiz. Ülkeyi saran terör belasından ancak bu şekilde kurtulabiliriz. Kırıkkale’miz için hep beraber mücadele edelim. Yani başkanımız Cengiz Üstüner’e görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
SİYASETTEKİ ALTERNATİFSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ
 
Siyasette var olan alternatifsizliği ortan kaldırmayı amaçladıklarını ifade eden Anavatan partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çelebi “Siyasette güçlü bir yarışın içerisindeyiz. Bu partiye hizmet etmiş, gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı partimize davet ediyoruz. Anavatan Partisi’ne gönül verenleri boynu bükük bırakmayacağız. Anavatan Partisini diğer partilerden ayıran nitelikleri ile yerel seçimlerde büyük başarı elde edeceğiz” sözlerine yer verdi. 1983’ten itibaren Anavatan Partisi için çalıştığını söyleyen İl Başkanı Cengiz Üstüner “ Bana bu görevi layık gören başkanlarıma teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli