Anahtar Kelimeler:

Bodur, Adaylığını Açıkladı

Bodur, Adaylığını Açıkladı

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, Adaylık Müracaatını Yaptı.

 

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur dün aday adaylığını açıkladı. Kültür Merkezi’nin önünde yürüyerek halk ile birlikte hareket eden bodur AK Parti İl Binasına kadar halkın kalabalığı ile birlikte geldi.
 
Halkın büyük desteği
Yoğun ilgi gösterilen Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur parti binasında aday adaylığını açıkladı. Halkın desteği ile birlikte Kültür Merkezi’nin önünde AK Parti İl Binasına kadar yürüyerek gelen Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, burada AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay ve İl Başkanı Nuh Dağdelen ile adaylıkla ilgili konuşmalar yaptı. İlk olarak makamında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay’ı ziyaret eden Bodur, burada Hacılar için 5 yıl daha göreve talip olduğunu belirtti. Bodur, “Hacılar Belediyesi için 5 yıl daha göreve talibiz. Görevimizi en iyi şekilde sürdürüyoruz” dedi. Bodur konuşmasının ardından açıklama yapan Akçay, “Başkan görevine tekrar talip olarak partimizden aday adaylığını açıklayan Hacılar Belediyemizin çalışkan Başkanı Memduh Bodur’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bodur başkanımız kasabamızda önemli çalışmalar yapmış bulunmaktadır” dedi.
 
Hayırlı olsun
Akçay’ı ziyaret ettikten sonra İl Başkanı Nuh Dağdelen’i ziyaret eden Bodur, burada da Dağdelen’le birlikte açıklama yaptı. Bodur, “29 Mart 2009 seçimleri için aday adaylığımızı partimizden ilan ediyoruz. 10 yıllık görevimizde yanımızda olan hemşerilerimize ve meclis üyelerime teşekkür ediyorum” dedi. Bodur konuşmasının ardından parti binasının toplantı salonunda halka açıklama yapıldı. Tamamı dolan toplantı salonunda artan kalabalığı parti binasının önünde toplanarak Bodur’a destek verdiler. Toplantı salonunda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Hacılar Belediye Başkanımız Memduh Bodur kasabamızda en iyi çalışmalar yapmıştır. AK Parti çatısı altında bulunan belediye başkanlarımızın tamamı görevlerini en iyi şekilde yerine getirmişlerdir. Bodur başkanımızda ilçesinde yeşil alan, kilit parke, asfalt çalışmalarını en iyi şekilde eksiksiz tamamlamış bulunmaktadır. Aday adaylığının kendisine hayırlı olmasını diliyorum
 
Görevi tekrar istiyoruz
Geçtiğimiz Pazar yaptığımız temayül yoklaması ile birlikte adaylarımızı belirleyeceğiz. Genel Merkezimiz tarafından belirlenecek olan adaylarımız teşkilatımızın halkımızın ve millet vekillerimizin kanaatine göre belirlenecektir. En geç 15 Ocak 2009’a kadar il ve ilçelerimizin adaylıklarını açıklayacağız. Kasabalarımızın ve ilçelerimizin adaylıkları daha erkenden açıklanacaktır” dedi. İl Başkanı Nuh Dağdelen’in konuşmasının ardından Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur konuşma yaptı. Bodur, “Kasabamızın eksik olan her şeyini yaptık. Hacılar Belediyemize yaptığımız çalışmalar ile Kırıkkale’nin ufkunu açtık. Biz bu yaptığımız çalışmaları yeterli bulmuyoruz. Daha iyi konuma getirebilmek için kasabamızı, en iyi çalışmaları yapmak için tekrar halkımdan görev istiyorum” dedi. Halkında büyük desteğini alan Bodur tekrar halk ile birlikte otobüslere yürüdü.
 


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı