Anahtar Kelimeler:

Veli Yılmaz, Ahılı`ya Talip

Veli Yılmaz, Ahılı`ya Talip

Ahılı Kapanmadı, Yılmaz Aday Oldu.

 

Kapanmaktan kurtulan belde belediyelerinde seçim heyecanı başladı. Adaylık çalışmaları için birçok isim harekete geçerken aday olacağını ilk açıklayan isim Veli Yılmaz oldu. Kırıkkale’de muhabir olarak çalışan Yılmaz, Ahılı Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu açıkladı.
 
Kırıkkale basın camiasında, TRT ve KONTV temsilciliği gibi görevlerde bulunan Veli Yılmaz uzun zamandır doğduğu ve büyüdüğü belde olan Ahılı’ya hizmet verebilmek için aday olacağını ancak adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre nüfusun 2 binin altında kaldığı için adaylık düşüncesinin askıda kaldığını söyledi. Önceki gün Yüksek Seçim Kurulu’nun Türkiye genelinde kapatılması gereken 862 belediyenin 29 Mart’ta seçime girebileceğini açıklamasının ardından Veli Yılmaz, Ahılı Belediyesi’ne talip olduğunu dile getirdi.
 
Yılmaz, adaylık düşüncesini “1978 Yılında Ahılı’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi kasabamda, Lise öğrenimimi ise 1997 yılında Kırıkkale Lisesi’nde tamamladım. Doğduğum günden bu güne kadar kasabada yaşadım ve bu güne kadar kasabamda başkanlık yapmış bir kaç belediye başkanının dışında gözle görülür bir hizmet yapılmadı. Bu hizmet yarışında kasabama hizmet verebilmek için bende 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde kasabam Ahılı’ya Belediye Başkanlığı için aday olacağım” diyerek açıkladı.
 
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu