Anahtar Kelimeler:

İlçe Başkanı İddialı Konuştu

İlçe Başkanı İddialı Konuştu

Projelerle Geleceğiz.

 

Delice MHP İlçe Başkanı Coşkun Ünal, Mart 2009 seçimlerinin önemini anlatarak, Delice Belediyesi’ni Milliyetçi Hareket Partisi’nin kazanacağını iddia etti.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Delice İlçe Başkanı Coşkun Ünal yaptığı açıklamada Delice Belediyesi’ni kazanacaklarını söyledi. Yapılacak yerel seçimde Delice teşkilatı olarak hazır olduklarını ve çalışmalarına süratle devam ettiklerini belirten Çoşkun Ünal, “İlçemizde işsizlik had safhada. Sanayisi derseniz yok. Tarım da düzensiz yapılmakta. Bunlar belli başlı çözüm bekleyen sorunlarımız. Çözüm bekleyen problemleri çoğaltmak mümkün. Biz sorunları biliyor ve çözümlerle geliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Delice’de işsizliğin çığ gibi arttığını söyleyen Ünal, Delice’nin fakir bir kent görünümünden çıkmak zorunda olduğunu kaydetti. Başkan Ünal, “İlçemiz sanayisini cazip hale getireceğiz. Dinamik, akılcı, teknolojik, gelişmeyi özendirici, verimlilik ve etkinliği arttırıcı bir sanayi stratejinin geliştirilmesi çalışması yapacağız” dedi. Tarımda üretim maliyetlerinin düşürülmesini ve üretim artışının sağlanması için gübre, zirai ilaç, akaryakıt, elektrik gibi kalemlerde ödenen KDV oranlarının düşürülmesi gerektiğini söyleyen Ünal, “Tarım, Delice için hayati önem arz ediyor. Bu nedenle tarımsal alanda da çalışmalarımız olacak” dedi.
 
Haberkale.com Haber Merkezi 


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu