Anahtar Kelimeler:

Aday Değil Haberine Yalanlama

Aday Değil Haberine Yalanlama

Korkmaz ve Dağdelen Yalanladı.

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’nden belediye başkanlığı için tekrar aday gösterilmeyeceği yönündeki ulusal bir gazetenin haberi Kırıkkale’yi hareketlendirdi. Habere konu olan iddialar Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AKP Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem ve AKP Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen tarafından yalanlandı.
 
Veli Korkmaz: Haber Asılsız
 
Belediye Başkanı Veli Korkmaz, dün sabahtan itibaren kendisini pek çok kişinin aradığını ve bu gelişme ile ilgili bilgi almaya çalıştığını söyledi. Habere kendisinin de şaşırdığını açıklayan Korkmaz, henüz Kırıkkale’nin durumunun ele alınmamış olmasına rağmen Kırıkkale ile birlikte bazı illerin bu şekilde haber yapılmış olmasına anlam veremediğini ve haberin tamamen asılsız olduğunu söyledi.
 
Nuh Dağdelen: Başbakan’la Henüz Görüşülmedi
 
Bazı ulusal gazetelerde ve internet sitelerinde Başbakan’ın Kırıkkale Milletvekilleriyle toplantı yaptığı ve içerisinde Kırıkkale merkez belediyesinin de bulunduğu bazı illerde belediye başkanlarının aday gösterilmeyeceği konusunda haberlere Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen de tepki gösterdi.
 
Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan İl Başkanı Dağdelen “Ulusal basında Kırıkkale ile ilgili yoruma dayalı bir haber yayımlanmıştır. Sayın Başbakanımız Kırıkkale Milletvekillerimizle henüz (24.12.2008) itibariyle saat:18.00’da toplantı yapacağından Kırıkkale ile ilgili herhangi bir değerlendirme yapılması mümkün değildir. Dolayısıyla ulusal basında yayımlanmış bu haberin gerçeği yansıtmadığını kamuoyuna saygıyla bildiririz” dedi.
 
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu