Anahtar Kelimeler:

Atatürk Bulvarını Değiştireceğiz

Atatürk Bulvarını Değiştireceğiz

Kent Konseyi Veli Korkmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Kırıkkale Kent Konseyi 2008 yılı 2’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı Kent Konseyi Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Kent konseyinde bulunanların fikirlerinin en iyi şekilde ortaya koyacağından kimsenin kuşkusunun olmadığını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Atatürk Bulvarında projelerin tamamlandığı zaman enerji üretimlerinde ve spor alanlarında çok güzel olacağını düşündüklerini belirtti.

 

İlk 10’dayız

Kırıkkale Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Kent Konsey toplantısına Birim Müdürleri, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı. Eğitimde, sağlıkta ve sporda Kırıkkale’nin en iyi yerlerde olduğunu belirten Başkan Korkmaz, Kırıkkale Türkiye’de ilk 10’na giren şehirlerarasında ayrıcalık yaşıyoruz. Tesis ortalamaları ve spor dallarında ilimiz beşinci sırada yer almaktadır” diye konuştu. 

 

Emeklileri Seradan Kurtarın

Kırıkkale’nin doğalgaza geçeli üç yıl olduğunu fakat Kırıkkale’de halen hava kirliliğinin devam ettiğini belirten İşçi Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin, saat 08.00’den sonra dışarıya çıkamadıklarını ve kömür dağılımının kaldırılması gerektiğini vurguladı. Kent konseyi olarak halkın sağlığını düşünmeleri gerektiğini söyleyen Keskin, Kırıkkale’de emeklilerin oturacak bir parkı olmadığını vurgulayarak “Kırıkkale’deki emeklileri Hüseyin Kâhya Parkında bulunan seradan kurtarın” dedi. Başkan Korkmaz ise, emekliler ile ilgili gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. 

 

Modern Bir Mezbahaneye İhtiyacımız Var

Kırıkkale’nin modern bir mezbahane alanına ihtiyacı olduğunu belirten Tarım İl Müdürü Süleyman Yıldız, bu mezbahanenin tarım ve hayvancılık bakımından son derece yararlı olabileceğini vurguladı. Kırıkkale’ye kesimhane ve hayvan pazarının da yapılması gerektiğini söyleyen Yıldız, bu tür ihtiyaçların Kırıkkale halkına yararlı olabileceğini dile getirdi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli