Anahtar Kelimeler:

Liselilerden Örnek Yardımlaşma Ruhu

Liselilerden Örnek Yardımlaşma Ruhu

Eğlenmeyi İhmal Etmediler

Kırıkkale Lisesi öğrencileri tarafından Kültür merkezinde Yuva çocukları yararına Müzik Şöleni verildi. Kırıkkale Lisesi Müzik Öğretmeni Benal Şengül’ün öncülüğünde hazırlanan programda birbirinden güzel parçalar seslendirildi.

 
EĞLENMEYİ İHMAL ETMEDİLER
Kırıkkale Lisesi Müdürü Aydın Keleş Kırıkkale Lisesinin ilimizin en eski ve adını taşan lisesi olduğunu söyleyerek Keleş “Lisemiz ilimize çok sayıda devlet adamı ve şöhret yetiştirdi. Öğrencilerimiziz stresini atmaları için ve Yuva çocuklarını düşünerek amatörce ve güzel bir program hazırlamalarından çok gurur duydum. Öğrencilerimiz Kırıkkale Lisesine yakışır bir şekilde ders çalışmayı ve eğlenmeyi de ihmal etmiyorlar. Böyle güzel bir çalışma programı hazırlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
YUVA ÇOCUKLARINA YARDIM       
Kırıkkale Lisesi öğrencilerinin Yuva çocuklarına yardım amaçlı düzenledikleri müzik şöleninde biletler 2 YTL fiyatla satışa sunuldu. Kırıkkale Lisesi müzik öğretmeni Benal Şengül ve öğrencilerin hazırladıkları müzik şölenine ilgi oldukça yüksek oldu. Kırıkkale Lisesi Okul Müdürü Aydın Keleş, Okul Aile Birliği başkanı Talat Akbulut ve çok sayıda öğretmenin katıldığı şölende öğrenciler şarkılar söyleyip gönüllerince eğlendiler. İL
 

 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli