Anahtar Kelimeler:

Bahşılı AK Parti Aday Adayı Tekin

Bahşılı AK Parti Aday Adayı Tekin

Dostlarla Büyüyoruz

Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi Belediye Başkan aday adayı Recep Zafer Tekin; uzun süredir sürdürdüğü çalışmalarına seçimlerin yaklaşmasıyla hız verdi.

Beş bin nüfusa sahip Bahşılı da seçim çalışmaları Kırıkkale Merkezden daha hızlı devam ediyor, Bahşılı İlçesinde şu ana kadar MHP’nin adayı açıklandı. İktidar Partisine ise talep fazla, Bahşılı AK Partiden dört aday adayı yarışıyor.

Kırıkkale’ye yakın olması ve mesire yeri olması nedeniyle Bahşılı da aday adaylığı enflasyonu yaşanıyor.

Kırıkkale Üniversitesi Fakülte Sekreterliği görevini bırakıp belediye Başkan aday adaylığına soyunan Tekin şunları söyledi “İlçemiz gerçekten sevgiye, saygıya ve hoş görüye susamış bir yerleşim yeridir, İnşallah seçimleri kazandığımız zaman herkesi kucaklayan bir anlayışla ile işe başlayacağız, insanlarımızı beş yılda bir değil, beş yıl boyunca hatırlayacağız, 25 saat hizmet edeceğiz ilçemiz için hazırlamış olduğumuz 27 projemiz bulunmaktadır, bunlar Devlet Planlama Teşkilatından onay alacak ve destek görecek projelerdir, ilk yapacağımız  işsizlik problemini çözmek olacak, kardeşlerimizin karnı açken onlardan sosyal aktivite beklemek yanlış olur. Kaynaklar verimli kullanıldığı zaman her sorunun üstesinden Allah izniyle ekibimizle birlikte geleceğiz. Daha önceki Belediye tecrübelerimizle birlikte, İl ve ilçe Belediye Başkanlarından alacağımız destekle gücümüze güç katacağız.

Herkesi dinleyen, kucaklayan, istişare eden ve özellikle hiç kimseyle kavgalı olmayan bir yönetim tarzı sergileyeceğiz” dedi ve sözlerini şöyle tamamladı.

“İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA HİZMET EDENDİR.
HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR.”
 


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu