Anahtar Kelimeler:

DSP`nin Adaylarını Sezer Açıkladı

DSP`nin Adaylarını Sezer Açıkladı

İşte DSP`nin Adayları.

 

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Kırıkkale belediye başkan adayını açıkladı. Genel Başkan Zeki Sezer`i Cumhuriyet Meydanı`nda Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, DSP İl Başkanı Günseli Çelikbaş, belediye başkan adayları ve partililer karşıladı. Davul zurna eşliğinde karşılanan Sezer, il binasına kadar yürüyerek geldi ve esnaflarla tokalaştı. Zeki Sezer, partilerinin Kırıkkale merkez belediye başkan adayının Ergun Fersoy olduğunu açıkladı.
 
Türkiye`nin zor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade eden DSP Genel Başkanı Sezer, sıkıntının her alanda kendini acımasız biçimde gösterdiğini söyledi. Türkiye`de çok sorunların yaşandığını belirten Sezer, "Bu sorunların sebebi AKP iktidarıdır. Hükümet, Türkiye`yi kutuplaştırmaktan, toplumu parçalara ayırmaktan, birliğimizi tehdit eden girişimlere katkı vermekten başka bir işe yaramıyor. Ülkemizde iki kutuplu bir siyaset yaratıldı. Bu iki kutuplu siyasetin büyük kutbu Türkiye`yi haraç mezat satıyor ve bağımsızlığımızı tehdit altına sokuyor. İşsiz insanlar mesleksiz insanlar topluluğu haline getiriliyor. İkinci kutup ise sanki birinci kutbu ayakta tutmakla görevlendirilmiş gibi muhalefette ömür boyu kalmaya mahkûm ama bir taraftan da başka bazı iyi sağlam girişimleri yapanlara "Aman oyları bölmeyin" kandırmacası ile Türkiye`yi AKP`ye mahkum ediyor." şeklinde konuştu.
 
DSP’de İsmi Açıklanan Adaylar
 
Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ergün Fersoy, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Hüseyin Hüyüktepe, Balışeyh Belediye Başkan Adayı Mustafa İşpara, Keskin Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksan, Koçubaba Belediye Başkan Adayı Muharrem İzci.


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu