Anahtar Kelimeler:

AKP`de Şimdi Adaylar Bekleniyor

AKP`de Şimdi Adaylar Bekleniyor

Son Temayül Yoklaması da Yapıldı.

 

Kırıkkale için adaylarını henüz belirlemeyen Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AKP) ikinci ve son temayül yoklaması yapıldı.
 
AKP’de adayları belirlemek amacıyla ikinci kez temayül yoklaması yapıldı. İl ve ilçeler için mevcut başkanların dâhil edilmediği temayül yoklamasında il ve ilçelerde aday adayları, beldelerde ise hem aday adayları hem de mevcut belediye başkanları için oy kullandılar.
 
Kızılkanat Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında 259 delege oy kullandı. AKP Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, Kırıkkale’deki AKP’li belediye başkanları ve aday adaylarının da hazır bulunduğu temayül yoklaması öncesi AKP Kırşehir milletvekili ve gözlemci Abdullah Çalışkan bir konuşma yaptı. Çalışkan konuşmasında, yapılan temayül yoklamasının AKP’ye yakışır nitelikte gerçekleştirilmesini istedi. Milletvekili Çalışkan, adayların belirlenmesinde temayül yoklamasının, yapılacak diğer anket çalışmalarının ve istişarelerin sonuçlarının rol oynayacağını kaydetti.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli