Anahtar Kelimeler:

Gülen Bebe Yeni Yüzüyle Hizmette

Gülen Bebe Yeni Yüzüyle Hizmette

Müşterilerine Çağdaş Ortamda Alışveriş İmkanı.

 

Kırıkkale’nin ilk ve en köklü çocuk giyim mağazası Gülen Bebe, Hüseyin Kâhya Parkı karşısında hizmet verdiği mağazasını baştan aşağı yenileyerek müşterilerine modern bir ortamda alışveriş yapma imkânı sunuyor.
 
1974 yılında Ömer Karabekir tarafından kurulan şimdi ise oğlu Hakan Karabekir’in işletmeciliğini yaptığı Gülen Bebe, Hüseyin Kâhya Parkı karşısı İstanbul Caddesi üzerindeki mağazasını baştan aşağı yenileyerek çağdaş bir görünüme kavuştu. İki katlı mağaza, müşterilerine geniş ve ferah bir ortam sunuyor.
 
Lisanslı Ürünler Gülen Bebe’de
 
Kırıkkale’nin en köklü çocuk giyim mağazası Gülen Bebe, Dünya çapında tanınmış markaların lisanslı, orijinal ürünlerini Kırıkkale’de tek yetkili bayi olarak sunmanın gururunu yaşıyor. Panço Winx, High School, Cars, Spider Man ve Sindy gibi ünlü markalar Gülen Bebe’de Kırıkkaleli ile buluşuyor. İşletme sahibi Hakan Karabekir, ünlü markaların Kırıkkale’de başka yerlerde taklitlerinin satıldığını belirterek bu ürünlerden uzak durulmasını, bu tür kalitesiz malları alan tüketicilerin birçok problemle karşılaştığını ve ürünlerin çabucak kullanılamaz duruma geldiğini söylüyor. Orijinal olmayan ürünü normalden biraz düşük fiyatla alan tüketicinin kâr etmediğini, aksine o ürünün kısa zamanda deforme olarak tüketiciye yeniden masraf çıkarttığını belirten Karabekir, bir kere orijinal alıp hiç sorunsuz kullanmanın daha mantıklı olduğunu ifade ediyor. Hakan Karabekir, Gülen Bebe’de satılan tüm ürünlerin garantili olduğunu ve herhangi bir problem karşısında tüketicinin mağdur edilmediğinin altını çiziyor.
 
İndirimler Yüzleri Güldürüyor
 
Yeni yıla büyük indirimlerle giren Gülen Bebe’de sarı etiketli ürünlerde %40, çocuk kabanlarında %35, kredi kartına 6 taksitte %20 ve tek çekimde ise %40 indirim yapılıyor. Kırıkkale’de kaliteli çocuk giyim denince akla gelen tek mağaza olan Gülen Bebe, ekonomik krizden etkilenmeyerek yoğun bir şekilde işlerine devam ediyor.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu