Anahtar Kelimeler:

Gazeteciler Günü`nde Gazeteci Sitemi

Gazeteciler Günü`nde Gazeteci Sitemi

Gazeteciler, Kendilerini Unutanlara Sitem Etti.

 

Kırıkkale’de görev yapan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yerel gazetelerin çalışanları, ulusal basının Kırıkkale temsilcileri ve internet haber sitesi editörlerinin katıldığı yemek samimi bir havada gerçekleşti.
 
Yemeğin başında söz alan Gazeteciler Cemiyeti Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Selci, Kırıkkale’de görev yapan tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Sitem dolu bir konuşma yapan Selci, kendilerini bu günlerinde hatırlamayan dostlarına şöyle seslendi: “bildiğiniz gibi bugün çalışan gazeteciler günü. Bizler günün her saati, takip ettiğimiz çok sayıda kamu kurum kuruluşu, sivil toplum örgütü, maalesef hiçbirisi bizleri düşünerek, ne birebir telefonla arayıp, ne de bu anlamlı günümüzde gazetelerimizde mesaj yoluyla yanımızda göremedik. Bundan da gazeteci arkadaşlarımızın çok iyi ders çıkartmalarını gerektiğini düşünüyorum” dedi.
 
Arif Çakıroğlu da Sert Çıktı
 
Kırıkkale’de görev yapan deneyimli gazeteci, Kanal A, Çay TV ve Show TV muhabiri Arif Çakıroğlu da gazeteciler gününde kendilerini unutanlara sitem etti. Çakıroğlu, işleri düştüğünde bizleri her yerde arayıp bulan bazı insanlar bu gün bizi en azından arayıp da tebriklerini iletmeliydi dedi. Çakıroğlu şöyle konuştu: “Gazetecilerle her yere beraber gidiyoruz, ailemizden fazla görüyoruz diyorlar ama bizi en mutlu günümüzde unutanlar var. Kırıkkale’deki sivil toplum örgütlerine ve tüm bürokrat kişilere hayret ediyorum. İnsan bir nezaketen de olsa bu gazeteciler gününü kutlar. Biz, programlara gittiğimizde valiye, belediye başkanına, çeşitli bürokrat kişilerden bir elimizi sıkmalarını beklerdik. Vekillerimiz var, bunlar Kırıkkale’nin vekilleri. En azından aramalarını beklerdik. Kırıkkale’yi gündeme sokan kişiyiz, eğer kasıtlılık varsa bundan üzüntü duyarım. Aralarında okuma yazma bilmeyen varsa da halk eğitimin kursları açılıyor, buraya kayıt olmalarını diliyorum. Ben çizikci değilim ama ben televizyoncuyum, bunu yazın. Kendilerini gündeme sokmak için telefonla arayabiliyorlar, bazıları günümüzü de kutlayabilirlerdi.”


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli