Anahtar Kelimeler:

Hizmet İçin Buradayız

Hizmet İçin Buradayız

Yahşihan`ı Hak Ettiği Yere Getireceğiz

DSP İl Teşkilatı ve DSP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ergün Fersoy Yahşihan İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Yahşihan’ın konum olarak büyük avantajlara sahip olduğunu söyleyen DSP İl Başkanı Günseli Çalikbaş “Bizim istediğimiz konum olarak büyük avantajlara sahip olan Yahşihan’ı hakkettiği yere getirmektir” dedi.

 
YAHŞİHAN’I HAKKETTİĞİ KONUMA GETİRECEĞİZ
DSP Kırıkkale İl Teşkilatı ve DSP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ergun Fersoy Yahşihan İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete halkın yoğun ilgisi gözlenirken DSP Kırıkkale İl Başkanı Günseli Çelikbaş,” Biz buraya oy istemeye gelmedik, size hizmet etmek için buradayız. Her zaman için ilçemizin sorunlarını biliyoruz. Bunlara çözüme kavuşturacak projelerimizle sizlerin huzuruna geldik. Yahşihan konum olarak Kırıkkale’ye en yakın ilçe. Ama bu zamana kadar iktidar olan hiçbir hükümet bu avantajı kullanamadı. Bizim istediğimiz bu kadar yakın bir ilçeyi hak ettiği yere getireceğiz ” dedi.
 
SEÇİM STARTI VERİLDİ
Ziyarette bir konuşma yapan DSP Yanşihan İlçe Başkanı Süleyman Yaral,” Geçmişte herhangi bir şaibesi olmayan ve halkımızın omuzlarında yükselen Demokratik Sol Partinin 209 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde görev yapacak olan Hüseyin Hüyüktepe’nin çalışma startını vermek için bugün buradayız. Partimizin ve bizim çalışma ilkesi olan dürüst ve halkın yanında belediyecilik her zaman ilkemiz olacak. Hiçbir zaman nerden geldiğimizi unutmayacak, vereceğimiz hizmetlerde o yönde olacaktır” şeklinde konuştu.
 
DEĞİŞİKLİKLERE İHTİYAÇ VAR
Kırıkkale’nin bütün ilçe ve beldelerinde en iyi hizmeti vermek için göreve talip olduğunu dile getiren DSP Keskin Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksan,” Keskin ve Yahşihan da DSP bayrağını belediyemize dikeceğiz. Yoksulluk ve işsizlik hepimizin ortak sorunu, ilk yapacağımız iş bu sorunları önce aza indirmek daha sonrada tamamen ortadan kaldırmak. DSP halkın üzerine bir güneş gibi doğacak, bu yolda da el ele kol kola beraber yürüyeceğiz” şeklinde konuştu. İnsanların artık değişiklik istediğini dile getiren Aksan, “ İnsanlar artık değişik yüzler görmek istiyor. Yeni atılımlar yeni projelerle yaşan şartlarının artmasını istiyorlar. Hep beraber bu projelere imza atacağız. Hak ettiğiniz hizmeti sizlere sunacağız” sözlerine yer verdi.
 
GEÇMİŞİN KİRLİLİKLERİNİ HEP BERABER SİLECEĞİZ
Türkiye’de siyaseti genel başkanların sultasının belirlediğini ifade eden DSP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ergün Fersoy “ Yahşihan’ın makus tarihinin nedeni kirli siyasettir. Hüseyin Hüyüktepe büyük bir cesaretle bu yola çıkmıştır. Bizde her zaman kendisinin destekçisi olacağız. Bu işi sizlerinde desteğiyle başaracağız. Dil, din, inanç ayrımı gözetmeden herkese eşit bir mesafede duracak ve başarıyı sağladığımızda da aynı inanç ve tutumla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geçmişin kirliliğini silecek ve halkımıza yeni ufuklar açacağız. Yerel seçimler geleceğimiz için büyük önem arz ediyor. Hep beraber bağımsızlığımıza, geleceğimize sahip çıkalım” ifadelerine yer verdi. Ziyaret sonrası DSP İl teşkilatı, MHP’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli