Anahtar Kelimeler:

Ticaret Borsası Yönetimi Oluşturuldu

Ticaret Borsası Yönetimi Oluşturuldu

İşte Görev Dağılımı.

 

6 Ocak Salı günü kongresini gerçekleştiren Kırıkkale Ticaret Borsası yönetim kurulu ilk toplantısı yapıldı. Yönetimin ilk toplantısında görev dağılımı yapılırken, görev dağılımı şu şekilde oluştu.
 
Başkan Harun Sümer, Meclis Başkanı Bülent Gürbüztürk, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ekrem Yalçın, Meclis Başkan Vekili Orhan Kutluca, Yönetim Kurulu Ekrem Yalçın, Bekir Bildik, Arap Karakuş Ve Duran Türksoy. Odadan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
 
“Yeni yönetim kurulu olarak öncelikli görevlerimiz arasında Kırıkkale’ye hayvan borsası kazandırma projesi vardır. Bu konuda daha önceden başlatmış olduğumuz çalışmalar hızla devam edecek ve Kırıkkale’ye Hayvan Borsası kazandırılacaktır.
 

Daha önce çalışmalarını bitirme noktasına getirdiğimiz Çerikli Buğday Borsasında bulunan eksiklikler giderilecektir. Çerikli Borsamızın Salon ve laboratuar ihtiyacı ivedilikle giderilecektir. Keskin ilçemize de belirlenecek uygun bir yerde Buğday Borsası yapılacaktır. Yeni yönetim olarak bu projelerimizin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalar yapılacaktır. Projelerimizin ilerleme aşamaları hakkında kamuoyuna sık sık bilgi verilecektir.”



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu