Anahtar Kelimeler:

AK Parti Adayları Belli Oluyor

AK Parti Adayları Belli Oluyor

Tüm Türkiye`deki Adayları Açıklanmayan İller Açıklanacak.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde adayların açıklanması için artık sona gelindi. Bugün 15 Ocak. Yani tüm illerde tüm adayların açıklanacağı ve ilan edileceği gün.
 
Aday belirleme sürecini devam ettiren Adalet ve Kalkınma Partisi’nde artık sona gelindi. Bugün 15 Ocak. Yani Başbakan’ın dediği gibi adayların tamamının açıklanacağı gün. Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, tüm adayları belirleyerek 15 Ocak tarihinde açıklayacaklarını söylemişti. Bugün tüm illerde tüm adayların açıklanması ve kamuoyuna ilan edilerek tanıtılması bekleniyor. Kırıkkale’de bu konuda meraklı bir bekleyiş var. İl merkezi adayı henüz ilan edilmezken, bugün yapılacak açıklama ile aday belli olacak.
 
Açıklama Bekleniyor
 
Bir çok kişi dün adayların açıklanmasını bekliyordu. Ancak bu konuda bir gelişme olmadı. Kırıkkale gibi bir çok il konusunda görüşmeler ve çalışmalar dün gece geç saatlere kadar sürdü. Kırıkkale’de il merkezi, bazı ilçeler ve neredeyse tüm beldelerin adayını belirlemek için görüşmeler yapıldı. Listeler üzerinde gece geç saatlere kadar çalışma yapıldığı bildirilirken, bugün açıklama yapılması bekleniyor.
 
Meclis Adayları

Açıklama, listeler yetiştirilebilirse yapılacak. Yetişmezse açıklamanın hafta sonu yapılacağı belirtildi. İl genel meclisi listeleri için de hazırlıklar yapıldığı gözlendi. Belediye meclisi listeleri ise başkanlar belirlendikten sonra yapılacak. Bu konuda da çalışmalar olacak. Mevcut başkanlar ve aday adayları, geç saatlere kadar genel merkezde görüşmelere katıldılar ve adaylıklarını sağlamlaştırma gayretinde oldular.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı