Anahtar Kelimeler:

MHP`li Bayanlar Kaymakamlıkta

MHP`li Bayanlar Kaymakamlıkta

Bahşılı Kaymakamını Ziyaret Ettiler.

 

Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi MHP kadın kolları üyeleri Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Bahşılı MHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Öktem Budak ve Belediye Başkanı Adayı Ahmet Şenses’in eşi Naciye Şenses ve beraberindeki kadınların ziyareti kaymakam Tandoğan’ı çok memnun etti.
 
Seçim çalışmalarını sürdüren Bahşılı İlçesi MHP kadın kolları üyeleri Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Yapılan ziyarette Kaymakam Tandoğan “Kadınların toplumda her zaman çok çalışan, üreten insanlar olduğunu ve siyasetin dışında . Bahşılı’da kadınların becerisini değerlendirmek için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız.”dedi. Kadın kolları başkanı Fatma Öktem Budak’ın ”Biz eğer belediye yönetimini alıp Ahmet Şenses’i başkan yaparsak inanın çok değerli projeleri var, özellikle hanımlar için güzel fikirleri var onları hayata geçireceğiz” sözlerine yer verdi.
 
BAHŞILI BAYANLAR OLARAK GÖRÜŞÜP NELER YAPABİLİR
 
Başkan Budak “Sizinle seçimden sonrada Bahşılı bayanlar olarak görüşüp neler yapabilir bunu çalışmalarını yaparız, onun için desteklerinize ihtiyacımız var. Bahşılı’daki bayanların evlerinde yapacakları çeşitli el becerileri hem ismimizi duyurur, hem de dünyaya açılan bir Pazar oluruz.”dedi. Ziyarette Başkan adayı Ahmet Şenses’in eşi Naciye Şenses ise kendi bahçesinde yetiştirdiği ve özellikle her işlemesi kendine ait olan süs kabağına uyguladığı çalışmalarla, meydana gelen vitrinlik süs eşyasını hediye etti. Kaymakam Tandoğan da çok beğendiğini söyleyerek “Teşekkür ederim. Gerçekten bu tür çalışmalar seri hale getirilebilir, bizde destekleriz” diyerek, hanımların gelmesinden memnun olduğunu ifade etti. Haber:Ahmet Yaman
 


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı