Anahtar Kelimeler:

Kırıkkalespor`da Transfer

Kırıkkalespor`da Transfer

Mete Metin ile Anlaşma Sağlandı.

 

Klasman karşılaşmaları öncesi Kırıkkalespor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Bu hafta sonu başlayacak olan klasman müsabakaları öncesi kamp dönemini Antalya’da geçiren Kırıkkalespor, deneme amaçlı getirdiği futbolcuların yanı sıra eski futbolcumuz Mete Metin ile anlaşma sağladı. Yapılan görüşmelerin ardından Mete takımla birlikte çalışmalarına başladı.
 
Ayrıca İzmirspor’dan Erçin ile de görüşmeler olumlu sonuçlandı ve anlaşma sağlandı. Yönetimden alınan bilgilere göre iyi bir orta saha oyuncusu ile görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Yeni transferlerin Kırıkkalesporumuza hayırlı olmasını dileyerek yeni futbolcularımıza hoş geldiniz diyoruz.
 
Ahmet Boyter, Telekom’da
 
Alacaklarına karşılık mukavelesi feshedilen Ahmet Boyter’in Türk Telekomspor ile anlaştığı öğrenildi. Ahmet Boyter, “Kırıkkalespor benim yuvamdı ama alacaklarımı bir türlü tahsil edemedim ve bunun üzerine yönetimle görüşerek mukavelemi feshettirdim. Üzüntülüyüm, çünkü yetiştiğim kulüpten ayrılmak çok zor geldi. Yine de gönlüm Kırıkkalespor’un başarılı olmasını ister. Türk Telekom forması altında başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Gollerim Türk Telekomspor için olacaktır” dedi.


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu