Anahtar Kelimeler:

Tekin`den Basın Açıklaması

Tekin`den Basın Açıklaması

Başka Partilerle Görüştüğüm Haberleri Gerçek Dışı.

 

Ak Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayı Recep Zafer Tekin, hakkında çıkan asılsız iddialarla ilgili bir basın açıklaması yaptı.
 
İşte Recep Zafer Tekin`in basın açıklaması:
 
"Mart 2009 yerel seçimleri için Kırıkkale Bahşılı ilçesi belediye başkanlığına talip olduğumu açıklamış ve akabinde Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Kırıkkale il teşkilatına müracaatımı yaparak Ak Parti aday adayı olarak çalışmalarıma başladım.
 
Bahşılılı vatandaşlarımızın şahsıma ve çalışmalarıma gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccühü neticesinde çeşitli zamanlarda yapılan temayül ve kamuoyu yoklamalarından birinci sırada çıkmam bazı çevreleri rahatsız etmiş olacak ki, şahsımla ilgili gerçek dışı ve tamamen karalama amaçlı bir takım çalışmalara girildi.
 
Hakkımda yapılan spekülasyon ve karalama çalışmalarıyla kafa karışıklığı oluşturulmak istenmesine rağmen ben Ak Parti Bahşılı Belediye başkan aday adayıyım ve bu sıfatla çalışmalarıma hemşerilerimin de desteğiyle devam ediyorum. Ak Parti’den başka hiçbir partiyle ne bir görüşmem olmuştur ne de bir müracaatım söz konusudur.
 
Hemşerilerimin ve partimiz yöneticilerinin desteğiyle ve Allah’ın izniyle Ak Parti’den aday olup belediye başkanlığını kazanmak gayesindeyim. Buradan hareketle saygıdeğer kamuoyunun hakkımda çıkan asılsız haberlere itibar etmemesini temenni ederim."


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli