Anahtar Kelimeler:

AKP Adayları Seçim Startını Verdi

AKP Adayları Seçim Startını Verdi

Törenle Adaylar Tanıtıldı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belli olan il merkezi ve ilçe belediye başkan adayları önceki gün gerçekleştirilen törenle kamuoyuna ilan edildi. Adaylar ve Veli Korkmaz, seçim startını verdiler.
 
AKP önceki gün şehirde gövde gösterisi yaptı. Adaylığı açıklanan Başkan Veli Korkmaz ve diğer ilçe başkanları ile adaylar, Ankara’dan konvoy eşliğinde şehre giriş yaptılar. Veli Korkmaz ve diğer isimler, Kalecik yol ayrımında kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Buradan konvoy eşliğinde şehre giriş yapan Başkan Veli Korkmaz ve diğer adaylar, AK Parti seçim otobüsü ile şehirde tur attı. Mahalleleri dolaşan Korkmaz ve diğer adaylar, adeta gövde gösterisinde bulundular.
 
Sizin seçtiğiniz aday
Başkan Korkmaz ve adaylar, seçim otobüsü ile AKP binasının bulunduğu yere geldiler. Burada Korkmaz ve ilçe başkanları ile adaylar anons edildi. İl Başkanı Nuh Dağdelen burada bir konuşma yaptı ve adaylar hakkında bilgiler verdi. Dağdelen, “Aday belirlemek için bir süreç yaşandı. Başbakanımız halkın adayı bizim de adayımızdır dedi ve sizin desteğinizle Sayın Veli Korkmaz’ı aday gösterdi. Hayırlı uğurlu olsun. Belediye başkanlarımızın tamamı bizim yüzümüzü ak etti. Çok güzel hizmetler yaptılar. Şimdi yeniden seçime gidiyoruz. Sizler için ak hizmetlere devam edeceğiz” dedi. Dağdelen, milletvekillerinin mesaj gönderdiğini söyledi ve mesajları da okuyarak, seçime hep birlikte gireceklerini vurguladı. Dağdelen, Delice, Karakeçili ve Keskin’de başkan adaylarının değiştiğini söyleyerek ilçelere hizmeti geçen eski başkanlara da teşekkürlerini ileti.
 
Hizmetler ürettik
Adaylar tek tek çağırıldı ve tanıtıldı. Kalabalık topluluk, Veli Korkmaz için sürekli sevgi gösterisinde bulundu ve “Seninle gurur duyuyoruz” sloganları attı. Renkli görüntülerin yaşandığı gözlendi. Seçim otobüsü üzerinde vatandaşlarla bir araya gelen Veli Korkmaz, kısa bir konuşma yaptı. Korkmaz, “Beş yıl önce yine burada böyle yağmurlu bir günde toplanmıştık. Bugün yine buradayız. Sizler için 5 yılda çok önemli hizmetler üretmeye çalıştık. Suyumuzu hallettik, Samsun yolunu yaptık, otel yapıldı. İtfaiye binası, asfalt ve kaldırım çalışmaları, kilit parke çalışmaları, Pazar yerlerimiz ve daha pek çok hizmetimiz oldu. Hizmet için birlikte yeniden çalışmaya başlayacağız. Şehrimize daha iyi nasıl hizmet ederiz düşüncesindeyiz” dedi.
 
Sözümüzde durduk

Kendisini dinleyenlere yapılan çalışmaları anlatan Korkmaz, “Biz bazı sözler verdik. Suyu içilecek hale getireceğiz dedik, getirdik mi? Samsun yolunu yapacağız dedik yaptık mı? Terminali yapacağız dedik yapıldı mı? Sözlerimizde durduk mu?” diye sordu. “Evet” cevabını alan Başkan Korkmaz, “Şimdi sizlerden yeniden destek talep ediyoruz. Desteğinizi esirgemeyeceğinizden kuşkumuz yok. Buraya yaptığımız hizmetlerimizin her biri bir çığırdır. Sahip olduğumuz ilkeler ile sizlere hizmet etme sözü veriyoruz ve desteğinizi bekliyoruz” dedi. Veli Korkmaz ve başkanlar, otobüsten inerek vatandaşlar ile tokalaştılar. Daha sonra parti binasına geçen Korkmaz ve diğer adaylar, burada bir süre sohbet ettiler. Böylece AKP seçim starını vermiş oldu.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı