Anahtar Kelimeler:

Kaplanhan, TSO`da Aday

Kaplanhan, TSO`da Aday

Çalışmaları Hakkında Basına Bilgi Verdi.

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerinde mevcut başkan ve Başkan Adayı Cemalettin Akdoğan ile rakibi Cengiz Kaplanhan`ın aynı grupta adaylık yarışı vermeleri seçimde gözleri 11. gruba çeviriyor. Bu doğrultuda seçim çalışması yapan Cengiz Kaplanhan, hafta sonu basın toplantısı düzenledi.
 
Seçime 11. gruptan gireceklerini söyleyen Yaşam Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Bakanı Cengiz Kaplanhan, Kale Feza Yönetim Kurulu Başkanı ve Şımarık Mağazaları ortağı Musa Aksoy, Bio Etik’in sahibi Erkut Akın, Yükseliş Sürücü Kursu yöneticisi Süleyman Karayel ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 1750 kişinin 15 Şubat tarihindeki seçimde oy kullanacağını söyleyen Cengiz Kalanhan, şehirde yatırım yapan ve istihdam sağlayanların bu işe el koyarak, TSO’nun çıtasını yükseltmesi gerektiğini belirtti.
 
11. gruptan aday
Herkesin söylediği gibi TSO’nun mevcut yönetim ile çıtasının düştüğüne, vasat bir görüntü çizdiğine ve Kırıkkale için şu ana kadar bir şey yapmadığına işaret eden Kaplanhan, “Biz herkesin seçme ve seçilme sorumluluğu olduğu kanaatindeyiz. Bazı kriterler olmalı. Ve mesela çıta yükseltilmeli. Bizler 11. gruptan ekip olarak çıkmak istiyoruz. Bu anlamda ciddi adaylığımız söz konusu.
 
TSO’nun eksikleri çok
Bizler istiyoruz ki, oda başkanı Kırıkkale’de ikamet etmeli. Esnaf ve iş adamları ile iç içe olmalı. Onlarla barışık olmalı. Mesela odaya iyi bir bina ayarlanmalı. Eğitim çalışmaları olmalı. Her şeyden önemlisi her seçimde söylediğimiz gibi TSO Kırıkkale için lokomotif olmalı. Bunu da başkanı vasıtasıyla yapmalı” dedi. Kaplanhan TSO’nun bu konuda büyük eksikleri olduğuna vurgu yaptı.
 
En iyisi için
Gazeteciler ile sabah kahvaltısı yapan Kaplanhan, açıklamalarda bulunurken, Musa Aksoy’da açıklama yaptı ve “Bizler bu şehirde yatırım yapan, istihdam sağlayan kişileriz. Şehrimize ve ilimize faydalı olabilmek için yönetime talip olduk. Daha nasıl faydalı olabilirizin arayışındayız” dedi. Erkut Akın ise, “İstihdam sağlamak, yeni ufuklar için Cengiz Bey ile birlikte aday olduk” diye konuştu. Süleyman Karayel’de “Bizler gücümüzü birleştirerek bu yola baş koyduk, hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
 
İlginç durum

Seçim çalışmalarına başladıklarını söyleyen Cengiz Kaplanhan, seçimden hayırlı bir netice ile çıkmaya çalışacaklarını söyledi. Bir çok kesimden büyük destekler geldiğini belirten Kaplanhan, TSO’nun mevcut başkanının ise kendisine meclis başkanlığı teklif ettiğini, daha sonra ise bundan vazgeçtiğini, bu tür tutarsız yaklaşımların uzun süredir devam ettiğini ve bunun da şehirde yatırıma engel olduğunu belirtti.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli