Anahtar Kelimeler:

Taksicilere Modern Durak

Taksicilere Modern Durak

Birkaç Yere Daha Yapılacak.

 

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında bulunan Güneş Taksi durağına klimalı, ATM’si bulunan modern kapalı bir yer yapıldı.
 
Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü taksi duraklarını yenileme çalışmasına girdi. İlk olarak Cumhuriyet Meydanında bulunan Meydan Taksi durağına modern, klimalı, ATM’si bulunan kapalı bir mekan yapan Zabıta Müdürlüğü şehir merkezinde bulunan diğer taksi duraklarına da yapmayı planlıyor. Belediye Zabıta Müdürü Fatih Tuncay, yapılan modern taksi durağının İç Anadolu Bölgesinde bir ilk olduğunu belirtti.
 
Devam edecek
Boyacılara yapılan lostra salonundan sonra şehir merkezindeki taksi duraklarına da kapalı bir mekan yapmayı düşündüklerini belirten Tuncay, bunun ilk ayağını Meydan’da bulunan Güneş Taksi Durağı ile başlattıklarını ve şehir merkezindeki diğer taksi duraklarına da aynı şekilde kapalı bir mekan yapacaklarını söyledi. 
 
Teşekkür ettiler
Modern bir taksi durağına kavuşan Güneş Taksi durağı şoförleri yapılan durağın son derece modern olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Taksici esnafı olarak yaz aylarında ve kış aylarında çok büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Yazın sıcaktan kışında soğuk ve çamurdan kurtulduk. Böyle bir yeri bize yaptırdığı için Belediye Başkanımız Veli Korkmaz’a ve Zabıta Müdürümüz Fatih Tuncay’a çok teşekkür ederiz. Bizi büyük bir dertten kurtardılar. Allah onlardan razı olsun” dedi.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu