Anahtar Kelimeler:

Tekin, Çalışmalara Devam Ediyor

Tekin, Çalışmalara Devam Ediyor

Pazar Günü Bürosunu Açacak.

 

Demokrat Parti’den aday olması beklenen Recep Zafer Tekin, partinin gençlik ve kadın kolları teşkilatlarını oluşturdu. Adaylığını önümüzdeki günlerde ilan edecek.
 
Bahşılı Demokrat Parti ilçe teşkilatının çalışmalarına hız verdiği görülüyor. Bahşılı’da AKP belediye başkanlığı adayının belirlenmesinden sonra seçim çalışmalarına hız verildi. Recep Zafer Tekin, kendisine halkın fazla ilgisinden ve baskısından dolayı başka partiden çımayı hedeflediği bildirildi. DP ilçe teşkilatı ile görüşüp adaylığını Pazar günü açıklayacağını bildiren Tekin, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarını kurarak ilçe binasında ve Bahşılı’da seçim çalışmalarına başladı.
 
Teşkilatlar kuruldu
Konuyla ilgili açıklama yapan Tekin, “Gençlik Kolları Başkanlığını yürütmek üzere gençler arasında seçim yapılmış ve üç kişi göreve getirilmiştir. Sayıt Kacar, Fatih Önger ve Ahmet Çalagan seçilmişlerdir. Kadın Kolları ise başkan Gül Bişkin Üçer, başkan yardımcısı Semiha Çınar ve üyeler Kevser Tekin, Esra Mercan`dan oluşmuştur. Bahşılı’da birlik beraberlik içerisinde bir seçim yapabilmek için tüm ekibimizle var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 
Başkanımızı anlatacağız
Gençler ise, “Özellikle gençlere başkanımızı, hedeflerini ve projelerini iyi anlatacağız. Adayımız Recep Zafer Tekin beye belediye başkanlığını kazandırmak istiyoruz ve Bahşılı’da güzel bir seçim geçmesini diliyoruz. Bahşılı’da bizim arkadaşlarımız her partide var. Önemli olan bir araç olan seçimden kardeşçe çıkabilmek için her türlü çabayı göstereceğiz” dediler.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli