Anahtar Kelimeler:

Bocce Şampiyonası Başladı

Bocce Şampiyonası Başladı

Kırıkkale`de Yapılıyor.

 

Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığının 2009 yılı faaliyet programında yer alan Bay-Bayan Türkiye Ferdi Bocce (Rafa) Şampiyonası start aldı.
 
Vali Behiç Salonunda düzenlenen şampiyonaya Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Salim Akça, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Mutlu Türkmen, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural ve çok sayıda kişi katıldı.
 
SPOR DOSTLUKTUR
Kırıkkale’de Türkiye Ferdi Bocce (Rafa) Şampiyonasının ikinci kez düzenlendiğini ve bundan sonrada faaliyetlerinin devamının geleceğini dile getiren Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale’nin bir spor şehri olması için elinden gelen bütün çalışmaları yaptıklarını ifade etti. 2008 yılı içerisinde Kırıkkale’de 26 Türkiye şampiyonası düzenlendiğini vurgulayan Başkan Korkmaz, “Kırıkkale’yi spor organizasyonlarında daha iyi yerlere taşıyacağız. Spor iletişim ve dostluk açısından önemlidir. Spor bizim için olmazsa olmazlarımızdandır” diye konuştu.
 
ALTIN MADALYA SÖZÜ
Türkiye Ferdi Bocce (Rafa) Şampiyonasının Kırıkkale’de ikinci kez düzenlendiğini vurgulayan Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Kırıkkale’de yapılacak olan şampiyonada tüm sporculara başarılar diledi. Bu şampiyona’dan sonra Akdeniz şampiyonalarının düzenleneceğini belirten Tekcan, sporculardan altın madalya sözü istedi. Tekcan, “Kırıkkale’de yapılan olan şampiyona sizin için deneyim olacaktır. Kırıkkale’de böyle bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 
DOSTLUKLAR KURULMALI
İller tarafından organize edilen federasyon faaliyetleri, sporun gelişmesine, dostlukların kurulmasına, ilin tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağladığını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural, “Bu nedenle bu faaliyeti ilimize verdiğinden dolayı Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan’a teşekkür ederim” dedi. 29 Ocak-01 Şubat 2009 tarihleri arasında 4 gün boyunca organize edilecek olan şampiyonaya çeşitli illerden 155 sporcu katıldı. Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural’a plaket verdi.
 


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli