Anahtar Kelimeler:

Tekin, Bürosunu Resmen Açtı

Tekin, Bürosunu Resmen Açtı

Açılışa Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterdi.

 

 

Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi Demokrat Parti ilçe teşkilatı Recep Zafer Tekin’i Belediye Başkanı ilan ederek törenle seçim bürosunu açtı. Tekin`in seçim bürosunun açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Programa saygı duruşu istiklal marşı ve dua okunarak başlandı. Seçim bürosunun kurdelesi kesilerek açılan programa Kırıkkale DP il teşkilatı, il başkanı Adem Tonga, Kırıkkale belediye başkan adayı Mahir Yılmaz, Keskin Belediye başkan adayı Dede Yıldırım, Ahılı Belediye Başkan adayı, Bahşılı ilçe teşkilatı, Kadın kolları, gençlik kolları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Konuşmaya ilk olarak kadın kolları başladı.

Bişkin: Zafer Bey’le Belediyeyi Alacağız

Bahşılı Kadın Kolları Başkanı Güllü Bişkin Seçkin, “hoş geldiniz, ben 1965 doğumlu öz Bahşılı doğumlu Bahşılı’lıyım, gurur duyuyorum soyadım da Bişkin. Görev verildiği için çok teşekkür ediyorum, TOKİ’deki bayanlara verdiğim sözleri yerine getireceğim, spor alanları, işsiz olan geçlerimize söz verdim. Hanımlara genel kültür dalında yerler yapacağız, meslek edindirme kursları yapacağız. Hodar’lı halkım biliyorsunuz ki Bahşılı’da beraber yaşıyoruz, kız aldık kız verdik akraba olduk, ayrım yapmadan Zafer beyle iktidara var mısınız” dedi.

Tekin: Bahşılı’yı Kucaklamaya Geliyoruz

Bahşılı Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Recep Zafer Tekin yaptığı konuşmada birleştirici olup, bölgeciliğe son vermeye geldim diyerek şöyle devam etti:

Saygıdeğer Hemşerilerim Şahsıma ve partime karşı duyduğunuz güven ve sevginize, birlik ve beraberliğin örneğini birlikte sergilediğiniz şu anı, bize yaşattığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bahşılı Belediye Başkanlığı için 29 Mart’a kadar bir yarış sürecektir, bu yarışta bizlere ve Bahşılımıza yakışır bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğim.

1984 yılında belediyelik olan ilçemizde emeği geçen tüm belediye Başkanlarımıza, Meclis üyelerine,İl Genel Meclis üyelerine, Muhtarlarımıza ve Bahşılı halkına yaptığı katkılardan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Şimdiye kadar aday olan ve olacak arkadaşlarla bir şekilde akrabalık bağlarımız bulunmaktadır, onun için saygı ve sevgi çerçevesinde bir yarış olacağından eminim.

Allah’u Teala Belediye Başkanlığını bize nasip ettiği zaman, Bahşılı halkı ve çalışanları arasında hiçbir ayırım yapmadan herkese eşit mesafede olacağımı ve elimden geldiği ölçüde hizmet edeceğime buradan söz veriyorum.

Şahsımın etnik yapı olarak böyle bir ayrımcılık yapmayacağı ortada, Babamın Kömürcüler köyünden olması, annemin Bahşılılı ve kayınbabam’ında Kesikköprülü olması kesinlikle bir ayrımcılık yapmayacağımın en etkili göstergesidir.

Bu sebepten dolayı Sloganımız herkesi kucaklayan tek isim

Göreve geldiğimiz zaman halkla ve birim amirlerimle istişare içerisinde olacağım, Devlet Büyüklerimizle ve Vekillerimizle uyum içerisinde çalışacağım ve ilçemiz için projeler üreteceğim.

Bahşılı Belediyesinin sekreteryasının kapısını kaldıracağız ve vatandaşlarla direk görüşeceğiz, hiçbir aracı olmadan vatandaşlarımız benimle rahat bir şekilde görüşebilecektir.

Ben sizlere efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyorum beş yıl sizlerin hizmetkarı olacağım.

Saygıdeğer hemşerilerim;

Kim aday olursa olsun kesinlikle ve kesinlikle ne bizler için nede bir başkası için kimsenin kalbini kırmayın, bizler seçilmediğimiz zaman gidiyoruz ama sizler burada kalıyorsunuz ve insanlarla iç içe yaşıyorsunuz, kimse için tavır almayın ve nezaket içerisinde oy isteyin.

Bahşılıda yapmayı düşündüğümüz işleri tanıtım broşüründe belirttik ve yapacağımız işlerin sözlerini verdik.

Bizim hiç kimseyle dargınlık ve kırgınlığımız olamaz.Yaratılanı sev Yaratandan ötürü sözü bizim hayat felsefemizdir.

Tekin şu vaatleri verdi: Belediye çalışanlarının ücretleri gününde ödenecek. Sendikal hakları ödenecek. Belediye Başkanı diye bir kavram olmayacak. Toki ye alışveriş merkezi spor sahaları yapılacak. Kadro dağılımı adaletsiz yapıldı. Ehil idareciler olmadığı için istihdam yeterince sağlanamadı. Yanı başımızda ki Hacılar kasabasında 97 kişi kadro aldı

İlçe olmamıza rağmen bu sayı bizde yalnızca 37 de kaldı. 25 Mart 1984 tarihinde ilçemizde ilk seçim yapıldı, emeği geçen Başkanlara teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman Valimizle, KIRIKKALE belediye başkanımızla çatışma içerisinde olmayacağız. Yatırımcı getirmek için projeler üreteceğiz. Bahşılı küçük sanayi sitesi kuracağız.

Bahşılı’mızı KIRIKKALE’NİN metropol ilçesi yapacağız. Bir fakülte ve yaşlı bakım evi yapacağız. Öğrencilerden taşımacılık da ücret almayacağız, bunu yaparken servis şoförlerini de mağdur etmeyeceğiz. İlçemize 5 yılda 14 milyon eski parayla 14 trilyon para geldi. İller bankasına ise 11.128 trilyon borç var, özel şahıslara ne kadar borç olduğu bilinmiyor.

Bu coşkulu kalabalık bizleri fevkalade mutlu etti ALLAH da sizi mutlu etsin. Bu mutluluğun 29 Marttan sonra da sürmesini Cenabı Hak’tan diliyorum.

 

Tüm hemşerilerimi saygı, sevgi ve hürmetle kucaklıyorum, kalın sağlıcakla.” diyerek sloganlar altında konuşmasını bitirdi.

Tonga: Recep Tekin, Bahşılı İçin Büyük Şans

Kırıkkale Demokrat Parti il başkanı Adem Tonga ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Sevgili hemşerilerim kadın kolları başkanım ve belediye başkan adayım size gerekenleri söyledi. Ben sizden bir şey istiyorum, Bahşılı’yı istiyorum Bahşılı’yı. Diğer partilerden burada dinleyen, gelen olabilir ama ben bir defaya mahsus bir şey istiyorum. Bu seçimde üç kullanılacak bir il genel belediye meclisi ve belediye başkanlığında Demokrat Parti’nin altına mührü basın diyorum. Öyle şanslısınız ki Recep beyin annesi Bahşılı, babası Hodarlı, hanımı da doğu kökenli. Yani çok şanslı, seçimlerde belediyeye bizim adayımızı, bayrağımızı dikin. Eğer hizmet yapmazsa sorumlusu biziz. Bizleri mahcup etmeyin, size güveniyorum, sizi Allah’a, Recep beyi de size emanet ediyorum.” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli