Anahtar Kelimeler:

Aday ve Seçmen Burada Buluşuyor

Aday ve Seçmen Burada Buluşuyor

Belediye başkan adayları, kendilerini internet ortamında tanıtıyor...

29 Mart yerel seçimleri yaklaşırken belediye başkan adayları, seçmene ulaşabilmek için her türlü yolu deniyorlar. Seçmenlerine günün her saatinde ve her yerde yüz yüze ulaşabilmek isteyen birçok aday ise çağın en büyük iletişim aracı internetten faydalanıyor. 

Hizmet Yazılım’ın geliştirdiği belediye.tv adlı Site; seçmenlerin internet ortamında, bulundukları bölgedeki adaylara 24 saat ulaşabilmesini sağlıyor. Türkiye’nin her ilinin ve ilçesinin yer aldığı Sitede, seçmen, hakkında bilgi almak istediği adayın sayfasına girerek adayın özgeçmişinden projelerinin ne olduğuna kadar birçok bilgiye ulaşabiliyor. Dileyen aday, Siteye koyacağı video görüntüsüyle seçmenine yüz yüze, konuşarak projelerini anlatabiliyor, seçmeninden kendisine destek vermesini isteyebiliyor.

Adayların anlattıklarıyla yetinmeyen ziyaretçiler, sitede yer alan iletişim formunu kullanarak adaylara soru sorabiliyor; projeleriyle ilgili ayrıntılı bilgi isteyebiliyor.
 
Belediye.tv hakkında bilgi veren Hizmet Yazılım, kendine özgü yazılımla geliştirilen belediye.tv ile adayların; hedef kitlelerine ekonomik ve etkili ulaşabilmeleri, seçmenlerin de kendi bölgelerinden aday olan tüm isimleri ve onların projelerini yakından tanıyıp ona göre sağlıklı karar vererek oylarını kullanmalarını sağlamayı hedeflediklerini söylüyor.
 
Seçimleri takiben, tekrar veya ilk defa belediye başkanı seçilenler için de, belediye.tv yukarıda anlatılan ana fikirler doğrultusunda hizmet vermeye devam edecektir.
 
Belediye başkanları belli periyotlarla belediye.tv vasıtasıyla beldelerine ve yörelerine kendileri, belediyeleri, planladıkları ve gerçekleştirdikleri projeleri hakkında her an ve her yerde herkesin, belediyelerine internet ortamında ulaşmalarını sağlayarak şeffaf, katılımcı, kamuoyu denetimini içeren belediye kültürünün, beldelerinde ve ülkede gelişimine katkıda bulunacaklardır.
 
Belediye.tv ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.belediye.tv web adresini ziyaret edebilirsiniz.


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu