Anahtar Kelimeler:

Azmin Başarısı

Azmin Başarısı

Görme Engelli Kız, Üniversite`de Okuyor.

 

Kırıkkale Görme Engelliler Derneği üyesi olan Nefise Aktaş, Yıldız Teknik Üniversitesi kazanmıştı. Yarı yıl tatiline gelmesiyle birlikte dernek üyeleri tarafından ödüllerle karşılandı.      
 
Kırıkkale Görme Engelliler derneğinde hizmet veren nefise aktaş ,geçtiğimiz yıl üniversite sınavına hazırlanmış ve yıldız teknik üniversite kazanmıştı. Yarı yıl tatiline gelen Nefise Aktaş, Kırıkkale Görme Engelliler Derneği Başkanı Adnan Çelik’le ve 10 üyesiyle birlikte ilk önce Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı ve Kırıkkale Valı Yardımcısı Mustafa Işık’ı ziyarett ettiler. Göstermiş olduğu azimi ve başarıyı takdir eden Dernek Başkanı Adnan Çelik ve Görmek Engelliler Derneği 10 üyesi Nefise’nin bu başarısından dolayı kendisine bir sürpriz yaparak, Hocapaşa restarontta Nefis’e adına yemek düzenlediler. Yemek sonrasında Yıldız Teknik Üniversite kazanan Nefise Çelik’e başarısından dolayı Görme Engelliler Dernek Başkanı Adnan Çelik, Nefise’ye ödül takdim etti. Bir ödülde Hocapasa restoran Müdüresi Harika Altıntaş’da ödüllendirdi.
 
GURUR KAYNAĞI
 
Yarı yıl tatiline gelmesini ile Görmek Engelliler Dermek Başkanı Adnan Çelik “Nefise görme engelli üyelerimize başarısı ile örmek olmuştur. Görme engellilerinde neleri başarabileceğini bizlere göstererek gurur kaynağımız olmuştur’ seklinde konuştu.
 
Arif Çakıroğlu - Haberkale 


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli