Anahtar Kelimeler:

Şenses`in Afişine Saldırı

Şenses`in Afişine Saldırı

Kimliği Belirsiz Kişi ya da Kişilerden Saldırı.

 

Bahşılı MHP ilçe seçim bürosu çatısında bulunan aday Ahmet Şenses’in resminin bulunduğu büyük pankarta kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırıda bulunuldu.
 
Kimin yaptığı belli olmayan çirkin saldırı karşısında MHP Bahşılı belediye başkan adayı Ahmet Şenses, “bizi bazı çirkin olayların içine çekmek istiyorlar, ama biz bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Bunu Bahşılı’ya yakıştıramadık. Yapılan saldırıyı yakamıza takılan bir rozet olarak kabul ediyoruz. Seçimin ilçemizde sakin bir atmosferde geçmesini düşünürken bu tür hareketlerin yapılmasını doğru bulmuyoruz. Gerekli incelemelerin yapılması için olayı yetkililere bildirdik” dedi.
 
MHP Bahşılı ilçe başkanı İlhan Baykal ise, “seçim büromuzun önündeki adayımızın resminin bulunduğu afişe yapılan hakaret kabul edilemez. Şimdiye kadar Bahşılı’da böyle hareketler olmamıştır. Bahşılı’da kardeşliğin tahrişine müsaade etmeyeceğiz. Bilakis korumaya devam edeceğiz. Bütün siyasi parti ilçe teşkilatlarını, parti adaylarını bu tür olaylara mahal vermeden sağduyuya davet ediyoruz” dedi.


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı