Anahtar Kelimeler:

MHP`nin 40. Yılını Kutladılar

MHP`nin 40. Yılını Kutladılar

Ülkücü İşçiler Derneği`nden Açıklama.

 

Kırıkkale Ülkücü İşçiler Derneği tarafından Milliyetçi Hareket partisinin kuruluşunun 40.yılı nedeniyle bir basın açıklamasında bulunuldu. Ülkücü işçiler derneği Kırıkkale şube başkanı Abdullah Ateş “MHP’nin kuruluşunun 40.yılı olarak ülkücü işçiler derneği olarak gururla ve büyük bir heyecanla kutluyoruz”ifade etti.

Ülkücü işçiler derneği Kırıkkale şube başkanı Abdullah Ateş açıklamasında “Ülkücü olmak, ülkücülüğü yaşam tarzında şiar edinme ve toplumun hangi diliminde olursa olsun ülkücü ahlakla yaşamak bir ayrıcalıktır. Ülkücü hareket başladığından bugüne kadar onurlu ve ilkeli bir yol izlemiş, bu kutsal yolda yürürken ülkesi ve milleti için gerektiğinde hem canını hem malını vermiş vatan sevgisi için elini taşın altına sokmaktan imtina etmemiştir. Neticesinde ise halisane Duygularla bir sevdayla başlayan bu hareketle olgunluğun zirvesine ulaşarak 40.yaşına erişmiştir”dedi.

Ülkücü işçiler derneği Kırıkkale şube başkanı Ateş “ MHP’nin 40.yılını kutladığımız 2009 senesinin ülkücü harekete gönül vermiş farklı sebeplerle partisinden uzaklaşmak zorunda kalmış bütün ülkücülerin bir araya geldiği bir yıl olması temennisiyle nice 40. yıllara diyoruz.29 Mart yerel seçimlerinin bu heyecan ve coşkuyla MHP’nin 40.yılına yakışır bir sonuçla netileceğini bütün bir kalple inanıyoruz. Milliyetçi hareket ilk olarak cumhuriyetçi köylü partisinin 8–9 Şubat 1969 tarihinde kongresiyle siyasi hayatına girmiştir. Bu tarihten itibaren vatan millet için yüreklerini ortaya koymuş milliyetçiler üç hildin etrafında oluşmuşlardır”şeklinde konuştu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu