Anahtar Kelimeler:

Yaylacı, Çalışmalara Devam Ediyor

Yaylacı, Çalışmalara Devam Ediyor

Kalabalık Bir Grupla Yürüyüş Yaptı.

Ak Parti Hacılar Beldesi Belediye Başkan adayı Mevlüt Yaylacı Pazar günü öğle saatinde kasaba içinde sessiz gövde gösterisi yaptı. Kasabalılardan birinin yoğun bakıma kaldırılmış olması nedeniyle slogan yada müzik anonsu yapılmayan yürüyüşte kalabalık bir gurupla gövde gösterisi gerçekleşti.

Kalabalık bir gurup ile seçim bürosundan yürüyüşe başlayan gurup, kasaba içinde ana yol güzergahından geçerek kasabanın içinde dolaştıktan sonra yeniden seçim bürosuna geldi. Kasabalı bir kişinin rahatsız olması ve yoğun bakımda bulunması nedeniyle “Bir hemşerimizin acısını paylaşmak adına, sessiz bir yürüyüş yaptık. Bir komşumuzun yüreği yanarken bizim burada herhangi bir beklenti telaşı içinde slogan veya anons yapmadan yürüyüşümüzü tamamlıyoruz” diyen Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yaylacı, yürüyüşün sonunda mikrofondan kalabalığa hitap ederken “Hastamıza Allah’tan acil şifalar, ailesine ise sabırlar diliyorum” dedi.

Kasaba içinde seçim bürosunda çalışmalarını sürdüren Başkan adayı Yaylacı, “Seçim süresi içinde huzur ve barışı bozmadan, bunun sadece bir seçim yarışı olduğunu bilerek bu süreci tamamlayacağız. Biz seçmenlerimizle birlikte el birliği içinde seçim sürecini başarılı bir biçimde tamamlamak için gayretlerimizi gece gündüz sürdüreceğiz” dedi. Yaylacı seçim bürosunda sürekli toplantı yaparak seçmenlerle bir araya geldiklerini de dile getirdiler.

“Sağduyulu bir seçim döneminin ardından Belediyeyi kazanarak Hacılar için en iyi şeyleri yapacağız.” diyen Yaylacı, “Vatandaşlarımızın faydalanabileceği işlere imza atacağız. Bizim işimiz kasabalıya hizmet etmek olacaktır.” Dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu