Anahtar Kelimeler:

Altyapısızlık Hayatı Felç Etti

Altyapısızlık Hayatı Felç Etti

Yağmur Değil, Altyapısızlık Hayatı Felç Etti.

 

 

Alt yapı yerine kaldırım üstünü kaldırım döşenen Kırıkkale’de bir gün boyunca yağan hafif şiddetli yağmur sonucu hayat felç oldu. Birçok iş yerini su basarken bazı sokaklara oluşan su birikinti nedeniyle girilemedi. Millet Caddesi üzerinde bulunan Bolbol Unlu Mamulleri fırınını su bastı. Su baskını nedeniyle fırında ekmek satışı yapılamazken çok sayıda un su altında kaldı.

Kırıkkale’de alt yapının yetersizliği bir kez daha gün yüzüne çıktı. Alt yapı yapılması yerine kaldırım üstüne kaldırım döşenen Kırıkkale’de yağan yağmur hayatı adeta felç etti. Birçok iş yerini su basarken bazı sokaklara ve caddelere oluşan su birikintisi nedeniyle girilemedi. Dükkânlarını su basan esnaf yetkililere ateş püskürürken milyarlarca liralık zararlarının olduğunu söylediler. Yağan yağmur nedeniyle Millet Caddesi üzerinde bulunan Bolbol Unlu Mamulleri fırınını su bastı. Su baskını nedeniyle fırında ekmek satışı yapılamazken çok sayıda un su altında kaldı.

BU SORUNA BİR ÇARE BULSUN

Yetkililere oldukça tepkili olan Eyüp Tanrıverdi “Kaldırım yerine kanal istiyoruz. Dükkânımıza su bastığından dolayı ekmek satışlarımız durmuştur. Bir seneden beri bu konuyu dile getiriyoruz ne zaman yağmur yağsa dükkânımıza su basıyor. Geçen sene ise 28 çuval unumuz su altında kaldı. Bir yıldır söylememize rağmen hiçbir belediye yetkilisi ilgilenmedi. Artık yeter şimdi insanlar ne yüzle gelip oy isteyecekler ne hizmet yaptınız ki oy isteyeceksiniz. Sayın Veli Korkmaz’a buradan sesleniyorum bu soruna bir çare bulsun diyorum”şeklinde konuştu. Bayrak



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı